Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:00
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: King of Dead
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42378
Odùdùa FC Magician Club
532 Medio Tactiek 5-2-2-1
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 48
good Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen very good


34e minuut.
Changhong controleert de bal met de borst. De la Rosa rent richting de bal. Potenza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Potenza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odùdùa FC 43%, Magician Club 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Odùdùa FC - Magician Club 0:0

52e minuut.
Baños geeft een lange en hoge pass. Potenza kopt de bal weg. Pestano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvarado neemt de hoekschop. Della probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - Magician Club 1:0

61e minuut.
González met een sublieme pass. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wolanik bokst de bal weg.

75e minuut.
Potenza heeft problemen om de bal te vangen. Potenza passt de bal met de wreef. Alvarado met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Figueredo met de inworp. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Darda rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odùdùa FC - Magician Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odùdùa FC 37%, Magician Club 63%.
Odùdùa FC - Magician Club 2:0