Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Versalles Clash[FC]
5DEF-2ATT Tactiek 532-R
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
55.7 gemiddelde waardering 61.7
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Correa met de inworp. Longhi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Noa probeert naar een medespeler te passen. Calero rent richting de bal. Calero geeft de bal voor. Alarcón springt en kopt de bal. Meriño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is De la Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Clash[FC] 0:1

17e minuut.
Roca heeft problemen om de bal te vangen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Mendive is nu in balbezit. Mendive draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lage bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa geeft een hoge lob. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón schiet op doel. Meriño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Longhi onderschept slim de pass. Longhi probeert naar een medespeler te passen. Calero rent richting de bal. Calero geeft een lange en hoge pass. Mora krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Correa met de inworp. Longhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhi geeft de bal voor. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Clash[FC] 0:2

30e minuut.
Villalobos komt het veld opgelopen. Stournaras komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Mora is nu in balbezit. Galindo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mora kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Meriño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Clash[FC] 0:3

35e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Mora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calero met een snel genomen vrije trap. Mora springt en kopt de bal. Meriño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stournaras bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Clash[FC] 0:4

42e minuut.
Longhi geeft een hoge lob. Calero rent richting de bal. Calero geeft de bal voor. Stournaras rent richting de bal. Stournaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Clash[FC] 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 74%, Clash[FC] 26%.
FC Versalles - Clash[FC] 0:5

46e minuut.
Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca passt de bal met de wreef. Calero rent richting de bal. Calero geeft een hoge lob. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Meriño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro probeert naar een medespeler te passen. Mendive is nu in balbezit. Mendive schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuhkur is nu in balbezit. Llorente geeft de bal voor. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Mora kopt de bal weg. Calero rent richting de bal. Calero geeft een hoge lob. Mora springt en kopt de bal. Meriño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Clash[FC] 0:6

59e minuut.
Đuričić geeft de bal voor. Castro probeert de bal met de borst te controleren. Noa is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro schiet op doel. Morgado bokst de bal weg.

61e minuut.
Đuričić verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričić geeft een lange en hoge pass. Darcourt is nu in balbezit. Mendive onderschept slim de pass. Mendive draait met de bal, schiet en ... Morgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt geeft een hoge lob. Inworp. Lage zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuhkur geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Llorente kopt de bal weg. Noa is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rabatin kopt de bal weg. Villalobos met een sublieme pass. Calero is nu in balbezit. Calero geeft de bal voor. Stournaras krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Clash[FC] 0:7

70e minuut.
Longhi passt de bal in één keer door. Villalobos heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos geeft de bal voor. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Meriño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calero rent richting de bal. Calero geeft een lange en hoge pass. Meriño bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Calero de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Roca geeft een hoge lob. Stournaras kan de bal niet met de borst controleren. Stournaras schiet op doel. Meriño bokst de bal weg. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orama de bal. Calero geeft de bal voor. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stournaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Versalles - Clash[FC] 0:8

77e minuut.
Rabatin met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Meriño bokst de bal weg.

81e minuut.
Morgado speelt de bal door. Calero rent richting de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Versalles 58%, Clash[FC] 42%.
FC Versalles - Clash[FC] 0:8