Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future-Stars Papá y Nené
Def1 Tactiek PANDINGO
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 63.7
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Luna met een sublieme pass. Pustelnik is nu in balbezit. Pustelnik geeft de bal voor. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Papá y Nené 0:1

12e minuut.
Dętka kopt de bal weg. Águila probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo geeft een hoge lob. Romeu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolbusz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna met een sublieme pass. Daar is Pustelnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pustelnik geeft een hoge lob. Pattavina krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Quintana passt de bal zonder na te denken. Pustelnik heeft problemen om de bal te vangen. Pustelnik geeft een hoge lob. Pattavina springt en kopt de bal. Aksöğüt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Papá y Nené 0:2

39e minuut.
Şahbazoğlu met een snelle inworp. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna speelt de bal door. Şahbazoğlu is nu in balbezit. Şahbazoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Karagiannakis kopt de bal weg. Şahbazoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pustelnik de bal. Pustelnik geeft de bal voor. Pattavina springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Águila rent richting de bal. Águila met een sublieme pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft de bal voor. Dętka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - Papá y Nené 0:3

45e minuut.
Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft de bal voor. Romeu rent richting de bal. Romeu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 64%, Papá y Nené 36%.
Future-Stars - Papá y Nené 0:3

57e minuut.
Aksöğüt is nu in balbezit. Aksöğüt geeft een lange en hoge pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna passt de bal in één keer door. Pustelnik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pustelnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dętka zijn tegenspeler op de grond. Dętka krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Bartolomé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luna speelt de bal door. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina schiet op doel. Aksöğüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Stănăşilă kopt de bal weg. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een lange en hoge pass. Pattavina rent richting de bal. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Aksöğüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 63%, Papá y Nené 37%.
Future-Stars - Papá y Nené 0:3