Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:00
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: EGS FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17766
EGS FC Cuban Soccer Academy
att 3 Tactiek Tac 3
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 69.3
solid Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Grecu rent richting de bal. Böjte onderschept slim de pass. Böjte geeft de bal voor. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ... Bień bokst de bal weg.

7e minuut.
Prieto is nu in balbezit. Prieto speelt de bal door. Morgado rent richting de bal. Morgado haalt uit met een fantastische trap. Bień probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Rybarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Morgado rent richting de bal. Morgado schiet op doel. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Valdés is nu in balbezit. Valdés passt de bal zonder na te denken. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado haalt uit met een fantastische trap. Bień bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal met de wreef. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lehár rent richting de bal. Lehár geeft een lange en hoge pass. Morgado kopt de bal weg. Valdés is nu in balbezit. Valdés schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Grecu speelt de bal door. Álvarez met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - Cuban Soccer Academy 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk geeft de bal voor. Morgado krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Lehár speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal met de wreef. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Shaw probeert naar een medespeler te passen. Valdés is nu in balbezit. Valdés passt de bal zonder na te denken. Morgado rent richting de bal. Morgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Valdés passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morgado de bal. Morgado haalt uit met een fantastische trap. Bień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - Cuban Soccer Academy 0:2

28e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Morgado rent richting de bal. Główczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

31e minuut.
Sarasúa onderschept slim de pass. Morgado rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Srebrny ... Strafschop! Morgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Valdés neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Morgado probeert naar een medespeler te passen. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk geeft een hoge lob. Valdés krijgt zijn hoofd ertegen. Bień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - Cuban Soccer Academy 0:3

35e minuut.
Valdés passt de bal zonder na te denken. Morgado is nu in balbezit. Morgado passt de bal in één keer door. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal met de wreef. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Valdés krijgt zijn hoofd ertegen. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cools is nu in balbezit. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk passt de bal zonder na te denken. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Shaw kopt de bal weg. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft de bal voor. Valdés rent richting de bal. Valdés schiet op doel. Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Valdés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal zonder na te denken. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EGS FC 81%, Cuban Soccer Academy 19%.
EGS FC - Cuban Soccer Academy 0:3

50e minuut.
Główczyk rent richting de bal. Główczyk geeft de bal voor. Radan rent richting de bal. Radan geeft de bal voor. Morgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maleńczuk geeft de bal voor. Morgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Bień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto passt de bal zonder na te denken. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado schiet op doel. Główczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Böjte passt de bal zonder na te denken. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal met de wreef. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarasúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés onderschept slim de pass. Valdés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan passt de bal met de wreef. Prieto met een sublieme pass. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Morgado passt de bal met de wreef. Valdés is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maleńczuk neemt de hoekschop. Morgado heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morgado rent richting de bal. Morgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - Cuban Soccer Academy 0:4

75e minuut.
Morgado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Główczyk de bal onder controle te krijgen. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Morgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - Cuban Soccer Academy 0:5

89e minuut.
Morgado speelt de bal door. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft de bal voor. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ... Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valdés rent richting de bal. Valdés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EGS FC - Cuban Soccer Academy 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EGS FC 77%, Cuban Soccer Academy 23%.
EGS FC - Cuban Soccer Academy 0:6