Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essays Al Sporting Club Abu Zaby Jambers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Mesmari geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Al Kas de bal onder controle te krijgen. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir schiet op doel. bin azad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al Sporting Club - Abu Zaby Jambers 1:0

11e minuut.
Rabee is nu in balbezit. Uthman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabee is nu in balbezit. Rabee schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abdu Metsu de bal onder controle te krijgen. Iba Haroun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
bin Bdeir is nu in balbezit. Mesmari onderschept slim de pass. Mesmari passt de bal in één keer door. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
AL Sayed met de inworp. Bilal is nu in balbezit. Bilal geeft de bal voor. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
El Shehhi onderschept slim de pass. Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabee passt de bal zonder na te denken. Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Omer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Al Ichya onderschept slim de pass. Al Ichya speelt de bal door. Rabee is nu in balbezit. Rabee haalt uit met een fantastische trap. Abdu Metsu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essays Al Sporting Club - Abu Zaby Jambers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al Sporting Club 55%, Abu Zaby Jambers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essays Al Sporting Club - Abu Zaby Jambers 1:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Ichya met een snelle inworp. Awzai rent richting de bal. Rabee onderschept slim de pass. Rabee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hana Mansoor is nu in balbezit. El Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. El Shehhi met een sublieme pass. Omer rent richting de bal. Omer draait met de bal, schiet en ... Iba Haroun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hana Mansoor speelt de bal door. Klungelig pakt Uthman de bal. Uthman geeft een lange en hoge pass. Omer rent richting de bal. Omer draait met de bal, schiet en ... Iba Haroun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al Sporting Club - Abu Zaby Jambers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al Sporting Club 52%, Abu Zaby Jambers 48%.
Essays Al Sporting Club - Abu Zaby Jambers 1:2