Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasr Cultural & Sport CLub Dubayy Sheik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
16 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ichya is nu in balbezit. Ichya passt de bal in één keer door. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ichya. Mustafa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beitar komt bij de bal en schiet. Al Mazem probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mansoor met een snelle inworp. Beitar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mustafa de bal. Mustafa schiet op doel. EL Mansoor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Cultural & Sport CLub - Dubayy Sheik 1:0

31e minuut.
Al Jaber met de inworp. Sakhtyani is nu in balbezit. El Huzayel begaat een overtreding. El Huzayel krijgt een gele kaart.

37e minuut.
AL Awzai geeft een hoge lob. Inworp. bin azad met de inworp. Hana Shehhi rent richting de bal. Hana Shehhi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Daar is bin azad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Awzai is nu in balbezit. AL Forouhar geeft de bal voor. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Al Mazem rent richting de bal. Beitar verovert de bal door een tackle van achteren. Beitar passt de bal zonder na te denken. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Cultural & Sport CLub 42%, Dubayy Sheik 58%.
Nasr Cultural & Sport CLub - Dubayy Sheik 1:0

50e minuut.
Mustafa is nu in balbezit. Mustafa draait met de bal, schiet en ... Abdu Hussain kopt de bal weg. Hana Ismail is nu in balbezit. Hana Ismail geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ichya speelt de bal door. El Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakhtyani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakhtyani krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Al Mansoor geeft een hoge lob. Hana Shehhi rent richting de bal. Hana Shehhi passt de bal in één keer door. Sulayman rent richting de bal. Sulayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mansoor is nu in balbezit. Al Mansoor onderschept slim de pass. Al Mansoor geeft een hoge lob. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
EL Humaid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mansoor met een snelle inworp. Beitar is nu in balbezit. Beitar geeft een lange en hoge pass. EL Mansoor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Cultural & Sport CLub 52%, Dubayy Sheik 48%.
Nasr Cultural & Sport CLub - Dubayy Sheik 1:0