Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umm al Cultural Club Al Dhafra al Ra`s
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
AL Sayed is nu in balbezit. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib met een sublieme pass. Ahmad Yousif is nu in balbezit. Ahmad Yousif schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ahmad Yousif passt de bal met de wreef. Al Jasmi speelt de bal door. Ahmad Yousif rent richting de bal. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
bin Shehhi geeft een hoge lob. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani met een sublieme pass. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ahmad Yousif geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert El Awzai de bal onder controle te krijgen. Ahmad Yousif onderschept slim de pass. Ahmad Yousif schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Umm al Cultural Club - Al Dhafra al Ra`s 0:1

37e minuut.
AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. AL Awzai geeft een lange en hoge pass. El Matsu rent richting de bal. Haj Sultan onderschept slim de pass. Haj Sultan geeft een hoge lob. bin rabee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umm al Cultural Club 68%, Al Dhafra al Ra`s 32%.
Umm al Cultural Club - Al Dhafra al Ra`s 0:1

52e minuut.
El Matsu met een snelle inworp. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed geeft een lange en hoge pass. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
El Awzai geeft een hoge lob. Haj Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Sultan met een sublieme pass. Ahmad Yousif heeft problemen om de bal te vangen. Ahmad Yousif haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Mustafa zal de hoekschop nemen. bin AL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar is nu in balbezit. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umm al Cultural Club 42%, Al Dhafra al Ra`s 58%.
Umm al Cultural Club - Al Dhafra al Ra`s 0:1