Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Cultural & Sport CLub Adnan Al-Talyani
Normal Tactiek Fahad Khamees
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 26.2
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
bin Al Hufi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Al Mustafa de bal. Al Awar maakt een afschuwelijke overtreding. Al Awar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Al Mustafa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Al Majed onderschept slim de pass. Al Majed passt de bal met de wreef. Abdu Awzai met een sublieme pass. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Adnan Al-Talyani 0:1

17e minuut.
Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai probeert naar een medespeler te passen. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi haalt uit met een fantastische trap. bin rabee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Abdu Awzai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

30e minuut.
Al Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Al Metsu geeft een lange en hoge pass. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed schiet op doel. bin rabee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Adnan Al-Talyani 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Cultural & Sport CLub 73%, Adnan Al-Talyani 27%.
Shaab Cultural & Sport CLub - Adnan Al-Talyani 0:2

46e minuut.
Al Mustafa rent richting de bal. bin Mohamed rent richting de bal. Al Mustafa rent richting de bal. bin Mohamed rent richting de bal. bin Mohamed draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
bin Al Hufi onderschept slim de pass. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi onderschept slim de pass. bin Al Hufi geeft de bal voor. bin Mohamed is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Adnan Al-Talyani 0:3

54e minuut.
EL Humaid geeft de bal voor. Radwan kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Mohamed de bal. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
bin Al Hufi controleert de bal met de borst. bin Al Hufi probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Mohamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mustafa haalt uit met een fantastische trap. bin rabee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Omer heeft problemen om de bal te vangen. Al Majed met een sublieme pass. bin Mohamed heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohamed haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
EL Humaid geeft de bal voor. Radwan geeft een lange en hoge pass. bin Al Hana heeft problemen om de bal te vangen. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Radwan onderschept slim de pass. Radwan geeft een lange en hoge pass. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed schiet op doel. bin rabee probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Al Mustafa speelt de bal door. bin Al Hufi kan de bal niet met de borst controleren. bin Al Hana rent richting de bal. bin Al Hufi onderschept slim de pass. bin Al Hufi draait met de bal, schiet en ... bin rabee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Al Majed raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

85e minuut.
Abdu Omer kopt de bal weg. Daar is bin Al Hufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwan is nu in balbezit. Radwan geeft een lange en hoge pass. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Adnan Al-Talyani 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Cultural & Sport CLub 71%, Adnan Al-Talyani 29%.
Shaab Cultural & Sport CLub - Adnan Al-Talyani 0:4