Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheiks Raiders Flay Unicorns
Normal Tactiek x
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 46.4
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Hana Gobash onderschept slim de pass. Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. bin Ichya heeft problemen om de bal te vangen. bin Nard rent richting de bal. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Abdu Ichya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ali rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanović. Vanović krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Pandurević is nu in balbezit. Pandurević geeft een hoge lob. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ali heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pandurević neemt de hoekschop. Campbell-Ryce geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vanović onderschept slim de pass. Vanović speelt de bal door. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. Al Majed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:1

11e minuut.
Vanović speelt de bal door. Abdu Ichya rent richting de bal. Pandurević onderschept slim de pass. Pandurević geeft de bal voor. bin Nard krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:2

15e minuut.
Pandurević met de inworp. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowfi verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević passt de bal met de wreef. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Al Majed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:3

18e minuut.
Al Nayhan is nu in balbezit. Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. Campbell-Ryce maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Abdu Sakhtyani de bal. Hana Gobash probeert naar een medespeler te passen. Pandurević probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce probeert de bal met de borst te controleren. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:4

21e minuut.
Al Nayhan speelt de bal door. bin Nard rent richting de bal. bin Ichya rent richting de bal. bin Nard verovert de bal door een tackle van achteren. bin Nard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vanović geeft de bal voor. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... Al Majed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:5

33e minuut.
Vanović met een sublieme pass. Pandurević met een sublieme pass. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:6

35e minuut.
Pandurević rent richting de bal. Pandurević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt bin Ichya de bal. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vanović kopt de bal weg. Campbell-Ryce heeft problemen om de bal te vangen. bin Ichya rent richting de bal. Campbell-Ryce verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell-Ryce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
da Atouguia onderschept slim de pass. da Atouguia geeft de bal voor. bin Nard kopt de bal weg. Campbell-Ryce probeert de bal met de borst te controleren. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Raiders 79%, Flay Unicorns 21%.
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:7

46e minuut.
Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce passt de bal in één keer door. bin Nard rent richting de bal. bin Nard schiet op doel. Al Majed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:8

47e minuut.
bin Nard onderschept slim de pass. bin Nard passt de bal zonder na te denken. Daar is Campbell-Ryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. Al Majed werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:9

51e minuut.
Mostowfi is nu in balbezit. Mostowfi passt de bal in één keer door. bin Nard rent richting de bal. bin Nard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vanović geeft de bal voor. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce geeft een lange en hoge pass. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:10

56e minuut.
Al Nayhan met een sublieme pass. Vanović is nu in balbezit. Vanović probeert naar een medespeler te passen. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Mostowfi de bal. Al Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan geeft een lange en hoge pass. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Al Nayhan kopt de bal weg. Daar is bin Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Nard passt de bal in één keer door. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:11

74e minuut.
Vanović speelt de bal door. Campbell-Ryce is nu in balbezit. Campbell-Ryce speelt de bal door. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Al Majed trapt de bal weg. Al Nayhan kopt de bal weg. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap. Al Majed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Nard is nu in balbezit. bin Nard draait met de bal, schiet en ... Al Majed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:12

76e minuut.
Al Noubi is nu in balbezit. Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan geeft een hoge lob. Daar is Campbell-Ryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell-Ryce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Al Nayhan geeft een hoge lob. bin Ichya kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Hammadi de bal. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Raiders 78%, Flay Unicorns 22%.
Cheiks Raiders - Flay Unicorns 0:12