Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Club Praderas Magos UD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Marenco is nu in balbezit. Marenco passt de bal met de wreef. Sandí rent richting de bal. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Marenco is nu in balbezit. Loria bereikt de bal nog maar net als eerste. Loria geeft een hoge lob. Borrel is nu in balbezit. Borrel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Praderas - Magos UD 0:1

23e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake begaat een overtreding. Prado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Prado kan niet meer verder spelen. Sánchez Lorio komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake geeft de bal voor. Daar is Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drake geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizuela begaat een overtreding. Brizuela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Praderas 55%, Magos UD 45%.
Sporting Club Praderas - Magos UD 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Andrade de bal. Brizuela rent richting de bal. Brizuela passt de bal in één keer door. Borrel bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrel haalt uit met een fantastische trap. Greenwood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Loria met een sublieme pass. Hagges bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagges passt de bal zonder na te denken. Borrel rent richting de bal. Borrel draait met de bal, schiet en ... Greenwood verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenco verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasquez. Vasquez krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Giron geeft de bal voor. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gustavino de bal. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenco rent richting de bal. Sáenz is nu in balbezit. Marenco rent richting de bal. Marenco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Praderas 35%, Magos UD 65%.
Sporting Club Praderas - Magos UD 0:1