Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Infantiles Tiburones Estables
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera rent richting de bal. Pino is nu in balbezit. Pino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Becerra rent richting de bal. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra onderschept slim de pass. Becerra schiet op doel. Gamboa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rivera rent richting de bal. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Pino rent richting de bal. Pino haalt uit met een fantastische trap. Serra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zavala rent richting de bal. Rivera onderschept slim de pass. Rivera met een sublieme pass. Pino is nu in balbezit. Pino draait met de bal, schiet en ... Sandí bokst de bal weg.

12e minuut.
Pino draait met de bal, schiet en ... Serra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francis geeft een hoge lob. Orozco is nu in balbezit. Orozco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Francis passt de bal zonder na te denken. Zavala rent richting de bal. Rivera onderschept slim de pass. Pino rent richting de bal. Pino schiet op doel. Sandí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serra is nu in balbezit. Pino onderschept slim de pass. Pino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Infantiles - Tiburones Estables 0:1

24e minuut.
Daar is Valeriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howard is nu in balbezit. Valeriano maakt een afschuwelijke overtreding. Valeriano krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra onderschept slim de pass. Becerra met een sublieme pass. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga geeft een hoge lob. Zavala is nu in balbezit. Zavala geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Baquedano met een sublieme pass. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel speelt de bal door. Daar is Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pino schiet op doel. Sandí bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Lamus rent richting de bal. Orozco rent richting de bal. Lamus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orozco raakt geblesseerd tijdens het duel. Melgar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sandí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Infantiles 59%, Tiburones Estables 41%.
Águilas Infantiles - Tiburones Estables 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Zavala de bal onder controle te krijgen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera speelt de bal door. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Infantiles - Tiburones Estables 0:2

50e minuut.
Carpio met een harde bal richting middenveld. Baquedano kopt de bal weg. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra haalt uit met een fantastische trap. Carpio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Infantiles - Tiburones Estables 1:2

54e minuut.
Mayorga is nu in balbezit. Becerra is nu in balbezit. Mayorga onderschept slim de pass. Mayorga geeft een hoge lob. Sandí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Infantiles - Tiburones Estables 1:3

75e minuut.
Becerra rent richting de bal. Jaar is nu in balbezit. Mayorga onderschept slim de pass. Becerra is nu in balbezit. Becerra draait met de bal, schiet en ... Carpio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Baquedano met een sublieme pass. Jaar is nu in balbezit. Mayorga onderschept slim de pass. Becerra onderschept slim de pass. Becerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Infantiles - Tiburones Estables 2:3

80e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Becerra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baquedano de bal. Rivera rent richting de bal. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Infantiles 49%, Tiburones Estables 51%.
Águilas Infantiles - Tiburones Estables 2:3