Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Padres Rápidos Sabiduría CAF
Normal Tactiek 2D
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.4 gemiddelde waardering 30.8
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Kurdek met een sublieme pass. Nolasco rent richting de bal. Rodrigues onderschept slim de pass. Rodrigues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 0:1

12e minuut.
Kurdek speelt de bal door. Travaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglia passt de bal zonder na te denken. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nolasco ... Strafschop! Vukašević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurdek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 0:2

19e minuut.
Montero is nu in balbezit. Dętka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montero raakt geblesseerd tijdens het duel. Obando met een snel genomen vrije trap. Gorszkow heeft problemen om de bal te vangen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa draait met de bal, schiet en ... Burgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 1:2

23e minuut.
Travaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Travaglia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kurdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 1:3

31e minuut.
Gorszkow bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes speelt de bal door. Kurdek met een sublieme pass. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kurdek met een sublieme pass. Rodrigues heeft problemen om de bal te vangen. Barboza rent richting de bal. Rodrigues onderschept slim de pass. Rodrigues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 1:4

44e minuut.
Avino trapt de bal weg. Inworp. Nunes met een snelle inworp. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wotert komt het veld opgelopen. Kurnatowski komt het veld opgelopen. Ledwoń komt het veld opgelopen. Jastrzębski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Rápidos 75%, Sabiduría CAF 25%.
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 1:4

46e minuut.
Clemeno komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Sueur de bal. Montero rent richting de bal. Montero met een sublieme pass. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Avino speelt de bal door. Travaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglia met een sublieme pass. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 1:5

63e minuut.
Wotert is nu in balbezit. Wotert geeft een lange en hoge pass. Ledwoń kopt de bal weg. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 1:6

68e minuut.
Wotert geeft de bal voor. Klungelig pakt Ledwoń de bal. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nunes probeert de bal aan de voet te houden. Travaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Travaglia geeft de bal voor. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski passt de bal zonder na te denken. Jastrzębski rent richting de bal. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap. Avino bokst de bal weg.

90e minuut.
Nolasco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurnatowski met de inworp. Clemeno probeert de bal met de borst te controleren. Clemeno geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Padres Rápidos 72%, Sabiduría CAF 28%.
Padres Rápidos - Sabiduría CAF 1:6