Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Facultad Scorpio Padres Violentos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Anderson rent richting de bal. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Céspedes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Prieto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Trejos geeft een lange en hoge pass. Anderson kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad Scorpio - Padres Violentos 0:1

9e minuut.
Doeltrap. Cascante trapt de bal weg. Grant kopt de bal weg. Klungelig pakt Prieto de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is De La Espriella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Espino rent richting de bal. Espino speelt de bal door. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Espino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lino de bal. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grant passt de bal met de wreef. Céspedes is nu in balbezit. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Villegas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad Scorpio - Padres Violentos 0:2

38e minuut.
Trejos kopt de bal weg. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino speelt de bal door. Klungelig pakt Prieto de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Facultad Scorpio 66%, Padres Violentos 34%.
Facultad Scorpio - Padres Violentos 0:2

71e minuut.
Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino begaat een overtreding. Espino krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Jovel geeft een hoge lob. Fallas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espino. Espino krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Lino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mayen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Grant de bal. Varela is nu in balbezit. Varela speelt de bal door. Klungelig pakt Bulnes de bal. Bulnes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Facultad Scorpio - Padres Violentos 1:2

84e minuut.
Bulnes passt de bal zonder na te denken. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco begaat een overtreding. Arrieta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Facultad Scorpio 43%, Padres Violentos 57%.
Facultad Scorpio - Padres Violentos 1:2