Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Estelí Ajedrecistas Pedorros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Casasola geeft een lange en hoge pass. Glody heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson is nu in balbezit. Glody verovert de bal door een tackle van achteren. Glody haalt uit met een fantastische trap. Peñaranda bokst de bal weg.

5e minuut.
Cubillo speelt de bal door. Torre rent richting de bal. Torre probeert naar een medespeler te passen. Canisales is nu in balbezit. Canisales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Glody is nu in balbezit. Glody geeft een hoge lob. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Laca rent richting de bal. Laca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cubillo verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo probeert naar een medespeler te passen. Lainez rent richting de bal. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. McFalcón bokst de bal weg.

16e minuut.
Reyes kopt de bal weg. Glody bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo speelt de bal door. Lainez is nu in balbezit. Lainez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jarquín kopt de bal weg. Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Cubillo geeft een hoge lob. Lainez is nu in balbezit. Lainez haalt uit met een fantastische trap. McFalcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
González geeft een hoge lob. Garnier kopt de bal weg. Cubillo met een sublieme pass. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McFalcón trapt de bal weg. Klungelig pakt Glody de bal. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Glody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubillo is nu in balbezit. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros rent richting de bal. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Reyes met een sublieme pass. Glody bereikt de bal nog maar net als eerste. Glody speelt de bal door. Canisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canisales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Estelí 44%, Ajedrecistas Pedorros 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Estelí - Ajedrecistas Pedorros 0:0

48e minuut.
Laca geeft een lange en hoge pass. Sagasti rent richting de bal. Simon onderschept slim de pass. Canisales rent richting de bal. Canisales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Vinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinelli. Cubillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

61e minuut.
Glody is nu in balbezit. Cubillo onderschept slim de pass. Canisales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canisales krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Lainez is nu in balbezit. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal met de wreef. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Cubillo de bal. Cubillo speelt de bal door. Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Estelí - Ajedrecistas Pedorros 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Estelí 43%, Ajedrecistas Pedorros 57%.
Juventud Estelí - Ajedrecistas Pedorros 1:0