Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros UD Athletic Xolotlan
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Quintero rent richting de bal. Arita onderschept slim de pass. Arita met een sublieme pass. Vaca is nu in balbezit. Vaca draait met de bal, schiet en ... Hrabina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arita neemt de hoekschop. Galeas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Urbina geeft een hoge lob. Mencia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jackson rent richting de bal. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano passt de bal met de wreef. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Galeas is nu in balbezit. Şoiman onderschept slim de pass. Şoiman speelt de bal door. Klungelig pakt Urbina de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:1

24e minuut.
Galeas onderschept slim de pass. Galeas passt de bal zonder na te denken. Calero speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Şoiman is nu in balbezit. Urbina rent richting de bal. Şoiman rent richting de bal. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Vidal onderschept slim de pass. Vidal speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:2

33e minuut.
Şoiman geeft een lange en hoge pass. Toro heeft problemen om de bal te vangen. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Portillo geeft een lange en hoge pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toro de bal onder controle te krijgen. Del Bosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Urbina met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Toro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:3

45e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Toro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros UD 76%, Athletic Xolotlan 24%.
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:3

50e minuut.
Arita kopt de bal weg. Klungelig pakt de Raedt de bal. Galeas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galeas krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:4

67e minuut.
Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Del Bosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:5

79e minuut.
de Raedt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Luque komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Şoiman heeft problemen om de bal te vangen. Şoiman speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Şoiman kopt de bal weg. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal draait met de bal, schiet en ... Del Bosco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:6

88e minuut.
Vidal probeert de bal aan de voet te houden. Vidal passt de bal zonder na te denken. Urbina is nu in balbezit. Urbina schiet op doel. Del Bosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros UD 63%, Athletic Xolotlan 37%.
Metaleros UD - Athletic Xolotlan 0:7