Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chicos FC Roka F.C
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 30.3
zwak Schieten goed
hopeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Fortín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Fortín probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar passt de bal in één keer door. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Ibarra trapt de bal weg van het doel. Qingshan kopt de bal weg. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell passt de bal in één keer door. Chunsa heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Roka F.C 0:1

11e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen passt de bal in één keer door. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Ibarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Roka F.C 0:2

12e minuut.
Mayes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chunsa. Mayes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orbando zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avilés is nu in balbezit. Avilés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kristoffersen rent richting de bal. Chunsa probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Valerio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sáenz geeft een lange en hoge pass. Daar is Drummond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz geeft een hoge lob. Chunsa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Chunsa is nu in balbezit. Daar is Chunsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Ibarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Roka F.C 0:3

29e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell is nu in balbezit. Hassell passt de bal met de wreef. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hassell kopt de bal weg. Orbando heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Cansino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Roka F.C 0:4

32e minuut.
Orbando rent richting de bal. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Orbando zijn tegenspeler op de grond. Orbando krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Chunsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qingshan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Hassell speelt de bal door. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Hassell heeft problemen om de bal te vangen. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen probeert naar een medespeler te passen. Aguilar rent richting de bal. Chunsa rent richting de bal. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fortín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell onderschept slim de pass. Hassell passt de bal in één keer door. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos met een sublieme pass. Klungelig pakt Fortín de bal. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos FC 76%, Roka F.C 24%.
Chicos FC - Roka F.C 0:4

51e minuut.
Sáenz geeft de bal voor. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen kopt de bal weg. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Hassell geeft de bal voor. Klungelig pakt Cansino de bal. Aguilar is nu in balbezit. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Roka F.C 0:5

65e minuut.
Daar is Mesén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesén passt de bal met de wreef. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel. Cansino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mesén geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Chunsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ibarra niet meer kan verder spelen. Borge komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Aguilar rent richting de bal. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen passt de bal zonder na te denken. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos FC - Roka F.C 0:6

77e minuut.
Chunsa is nu in balbezit. Kristoffersen is nu in balbezit. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa probeert naar een medespeler te passen. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kristoffersen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristoffersen geeft een lange en hoge pass. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Borge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fortín onderschept slim de pass. Hassell onderschept slim de pass. Hassell speelt de bal door. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel. Borge bokst de bal weg.

89e minuut.
Mesén is nu in balbezit. Fortín is nu in balbezit. Mesén verovert de bal door een tackle van achteren. Mesén geeft een hoge lob. Chunsa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos FC 76%, Roka F.C 24%.
Chicos FC - Roka F.C 0:6