Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chicos Tranquilos Oremor FC
Normal Tactiek atk
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten excellent
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Brota heeft problemen om de bal te vangen. Lombrea is nu in balbezit. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:1

6e minuut.
Evans is nu in balbezit. Sergipano verovert de bal door een tackle van achteren. Sergipano speelt de bal door. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:2

7e minuut.
Merrian passt de bal zonder na te denken. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel. Chou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:3

8e minuut.
Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chicas de bal. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Santos rent richting de bal. Fajersson onderschept slim de pass. Fajersson geeft een hoge lob. Văcaru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:4

14e minuut.
Bryce met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. Sergipano passt de bal met de wreef. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Evans geeft een hoge lob. Dulović kopt de bal weg. Fajersson speelt de bal door. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Angel is nu in balbezit. Sayán verovert de bal door een tackle van achteren. Sayán speelt de bal door. Dulović is nu in balbezit. Dulović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel. Evans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dulović neemt de hoekschop. Chou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Văcaru springt en kopt de bal. Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:5

22e minuut.
Klungelig pakt Sergipano de bal. Sergipano passt de bal zonder na te denken. Santos probeert de bal met de borst te controleren. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:6

27e minuut.
Reisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reisinger geeft een lange en hoge pass. Sagasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru onderschept slim de pass. Văcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Osadici speelt de bal door. Dulović is nu in balbezit. Sagasti onderschept slim de pass. Fajersson onderschept slim de pass. Fajersson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chou trapt de bal weg van het doel. Lombrea kopt de bal weg. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Chou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:7

37e minuut.
Osadici rent richting de bal. Lombrea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fonseca. Fonseca krijgt een gele kaart. Lombrea raakt geblesseerd tijdens het duel. Osadici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sagasti heeft problemen om de bal te vangen. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:8

40e minuut.
Sergipano is nu in balbezit. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:9

42e minuut.
Sayán is nu in balbezit. Sayán speelt de bal door. Dulović geeft een lange en hoge pass. Daar is Sergipano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos Tranquilos 90%, Oremor FC 10%.
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:9

47e minuut.
Lombrea geeft de bal voor. Daar is Fajersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văcaru is nu in balbezit. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson draait met de bal, schiet en ... Chou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Osadici kopt de bal weg. Fajersson is nu in balbezit. Fajersson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Văcaru de bal. Văcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Fajersson geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Chou trapt de bal weg van het doel. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Chou bokst de bal weg. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:10

59e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano speelt de bal door. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:11

75e minuut.
Aron probeert naar een medespeler te passen. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft een hoge lob. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Carmitru geeft de bal voor. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea probeert naar een medespeler te passen. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chou trapt de bal weg van het doel. Osadici kopt de bal weg. Dulović probeert naar een medespeler te passen. Fajersson rent richting de bal. Fajersson passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dulović kopt de bal weg. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson geeft een hoge lob. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sergipano rent richting de bal. Sergipano passt de bal in één keer door. Văcaru rent richting de bal. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Chou probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

86e minuut.
Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Chou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:12

89e minuut.
Fajersson heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Sagasti ... Strafschop! Fajersson raakt geblesseerd tijdens het duel. Văcaru neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:13

90e minuut.
Sergipano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dulović de bal. Dulović probeert naar een medespeler te passen. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel. Chou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chicos Tranquilos 77%, Oremor FC 23%.
Chicos Tranquilos - Oremor FC 0:13