Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beisbolistas Nobles Cincopinosfc
Normal Tactiek nica
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 31.5
poor Schieten excellent
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Daar is Tirinzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velez is nu in balbezit. Murdock verovert de bal door een tackle van achteren. Tirinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Tirinzoni passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ponikowski passt de bal met de wreef. Daar is Zappino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappino speelt de bal door. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kontogeorgakis geeft de bal voor. Marshall kopt de bal weg. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Cincopinosfc 0:1

17e minuut.
Zappino verovert de bal door een tackle van achteren. Zappino geeft de bal voor. Velez heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Chicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Tirinzoni speelt de bal door. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Serra geeft een hoge lob. Avino is nu in balbezit. Muniella onderschept slim de pass. Muniella geeft de bal voor. Serra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Velez verovert de bal door een tackle van achteren. Tirinzoni is nu in balbezit. Velez speelt de bal door. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas Nobles 73%, Cincopinosfc 27%.
Beisbolistas Nobles - Cincopinosfc 0:1

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Amorebieta de bal onder controle te krijgen. Tirinzoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Ponikowski de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Delgadillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Cincopinosfc 0:2

55e minuut.
Tirinzoni rent richting de bal. Tirinzoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lopez de bal. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Zappino geeft een hoge lob. Norton kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Murdock de bal onder controle te krijgen. Velez rent richting de bal. Velez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Cincopinosfc 0:3

57e minuut.
Serra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valladares de bal. Ponikowski onderschept slim de pass. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Lopez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chicas probeert naar een medespeler te passen. Tirinzoni heeft problemen om de bal te vangen. Tirinzoni passt de bal met de wreef. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Cincopinosfc 0:4

74e minuut.
Tirinzoni met een sublieme pass. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez passt de bal in één keer door. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zappino passt de bal in één keer door. Daar is Ponikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chicas is nu in balbezit. Ponikowski onderschept slim de pass. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappino rent richting de bal. Zappino speelt de bal door. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Cincopinosfc 0:5

86e minuut.
Amorebieta passt de bal zonder na te denken. Zappino is nu in balbezit. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Delgadillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton geeft een hoge lob. Zappino kopt de bal weg. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beisbolistas Nobles - Cincopinosfc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beisbolistas Nobles 74%, Cincopinosfc 26%.
Beisbolistas Nobles - Cincopinosfc 0:6