Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Empleados Tristes Managua City F.C.
Normal Tactiek Bella Chao
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 41.8
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Medford probeert naar een medespeler te passen. Dale geeft de bal voor. Daar is Perry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velarde rent richting de bal. Velarde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castejon de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:1

4e minuut.
Marchese rent richting de bal. Marchese passt de bal zonder na te denken. Dunjić rent richting de bal. Dunjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:2

6e minuut.
Portuguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer onderschept slim de pass. Nufer met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lonnis de bal. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde schiet op doel. Ramírez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lonnis met een harde bal richting middenveld. Nufer kopt de bal weg. Daar is Oltenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velarde rent richting de bal. Velarde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Marchese probeert naar een medespeler te passen. Dunjić heeft problemen om de bal te vangen. Lonnis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dunjić raakt geblesseerd tijdens het duel. Oltenescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dunjić rent richting de bal. Dunjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:3

11e minuut.
Marchese verovert de bal door een tackle van achteren. Marchese passt de bal in één keer door. Daar is Dunjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunjić schiet op doel. Ramírez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:4

13e minuut.
Velarde rent richting de bal. Oltenescu speelt de bal door. Lonnis heeft problemen om de bal te vangen. Velarde is nu in balbezit. Velarde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu heeft problemen om de bal te vangen. Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:5

21e minuut.
Perry is nu in balbezit. Portuguéz rent richting de bal. Nufer verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Domínguez met een snelle inworp. Portuguéz probeert naar een medespeler te passen. Medford controleert de bal met de borst. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dale rent richting de bal. Dale probeert naar een medespeler te passen. Velarde rent richting de bal. Velarde draait met de bal, schiet en ... Castejon probeert de bal met de borst te controleren. Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese met een sublieme pass. Velarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Velarde haalt uit met een fantastische trap. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:6

30e minuut.
Marchese passt de bal zonder na te denken. Nufer rent richting de bal. Nufer passt de bal zonder na te denken. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nufer met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese probeert naar een medespeler te passen. Velarde is nu in balbezit. Velarde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:7

38e minuut.
Marchese verovert de bal door een tackle van achteren. Marchese speelt de bal door. Dunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunjić haalt uit met een fantastische trap. Ramírez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gun onderschept slim de pass. Dale verovert de bal door een tackle van achteren. Dale probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empleados Tristes 89%, Managua City F.C. 11%.
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:7

51e minuut.
Nufer geeft een lange en hoge pass. Daar is Ferrufino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nufer probeert naar een medespeler te passen. Velarde is nu in balbezit. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nufer geeft een lange en hoge pass. Dunjić kopt de bal weg. Castejon heeft problemen om de bal te vangen. Velarde is nu in balbezit. Velarde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:8

64e minuut.
Dale speelt de bal door. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Dunjić probeert naar een medespeler te passen. Velarde rent richting de bal. Velarde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:9

68e minuut.
Inworp. Marchese met een snelle inworp. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer geeft de bal voor. Dunjić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:10

72e minuut.
Portuguéz geeft de bal voor. Dunjić kopt de bal weg. Dale met een sublieme pass. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. Ramírez bokst de bal weg.

74e minuut.
Marchese passt de bal zonder na te denken. Nufer rent richting de bal. Nufer passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:11

77e minuut.
Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie geeft de bal voor. Daar is Lonnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunjić schiet op doel. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Dale is nu in balbezit. Dale passt de bal in één keer door. Dunjić rent richting de bal. Dunjić draait met de bal, schiet en ... Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nufer de bal. Nufer met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Nocella kopt de bal weg. Velarde is nu in balbezit. Nufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nufer geeft de bal voor. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empleados Tristes 83%, Managua City F.C. 17%.
Empleados Tristes - Managua City F.C. 0:11