Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agrupación Bígamos Rivas fc
Normal Tactiek 4222 def
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 48.5
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Cartín verovert de bal door een tackle van achteren. Cartín met een sublieme pass. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aleman de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Limpens is nu in balbezit. Carrion begaat een overtreding. Limpens raakt geblesseerd tijdens het duel. Cotun met een snel genomen vrije trap. Jussila krijgt zijn hoofd ertegen. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Cotun de bal. Cotun probeert naar een medespeler te passen. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:2

8e minuut.
Melchiorsen is nu in balbezit. Amaya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Melchiorsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Cotun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boza probeert de bal met de borst te controleren. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Millaldeo met een sublieme pass. Jussila is nu in balbezit. Boza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jussila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Millaldeo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:3

15e minuut.
Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila geeft de bal voor. Boza onderschept slim de pass. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Cotun speelt de bal door. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo geeft een hoge lob. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Limpens passt de bal in één keer door. Millaldeo is nu in balbezit. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Limpens onderschept slim de pass. Limpens probeert naar een medespeler te passen. Cotun rent richting de bal. Cotun geeft de bal voor. Millaldeo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cotun zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Jussila de bal. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:4

30e minuut.
Melchiorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Melchiorsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Millaldeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jussila rent richting de bal. Jussila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Boza met een harde bal richting middenveld. Rudak kopt de bal weg. Jussila rent richting de bal. Jussila draait met de bal, schiet en ... Molina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:5

33e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotun verovert de bal door een tackle van achteren. Cotun speelt de bal door. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Molina bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zurita rent richting de bal. Polski onderschept slim de pass. Polski speelt de bal door. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:6

38e minuut.
Cartín geeft een lange en hoge pass. Jussila probeert de bal aan de voet te houden. Carrion is nu in balbezit. Limpens onderschept slim de pass. Limpens geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:7

39e minuut.
Rudak probeert naar een medespeler te passen. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo passt de bal in één keer door. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:8

41e minuut.
Beita is nu in balbezit. Jussila onderschept slim de pass. Jussila passt de bal met de wreef. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrupación Bígamos 76%, Rivas fc 24%.
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:8

46e minuut.
Polskkeriano komt het veld opgelopen. Koblak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Carrion rent richting de bal. Millaldeo onderschept slim de pass. Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Jussila is nu in balbezit. Jussila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Harambašić geeft een hoge lob. Jussila kopt de bal weg. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Polskkeriano passt de bal zonder na te denken. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens met een sublieme pass. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... Aleman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Polskkeriano speelt de bal door. Melchiorsen geeft een hoge lob. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Cartín passt de bal in één keer door. Polskkeriano is nu in balbezit. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:9

68e minuut.
Melchiorsen onderschept slim de pass. Melchiorsen speelt de bal door. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Aleman probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Melchiorsen rent richting de bal. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens passt de bal in één keer door. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jussila is nu in balbezit. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:10

74e minuut.
Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens geeft een hoge lob. Jussila springt en kopt de bal. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:11

76e minuut.
Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boza de bal onder controle te krijgen. Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:12

80e minuut.
Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo passt de bal zonder na te denken. Jussila is nu in balbezit. Jussila schiet op doel. Molina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:13

83e minuut.
Millaldeo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jussila de bal. Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila verovert de bal door een tackle van achteren. Jussila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:14

85e minuut.
Molina trapt de bal weg. Melchiorsen is nu in balbezit. Melchiorsen geeft een lange en hoge pass. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:15

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Polskkeriano de bal onder controle te krijgen. Cotun rent richting de bal. Cotun geeft de bal voor. Millaldeo heeft problemen om de bal te vangen. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jussila springt en kopt de bal. Molina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Melchiorsen geeft een lange en hoge pass. Molina met een sublieme pass. Melchiorsen kopt de bal weg. Jussila bereikt de bal nog maar net als eerste. Jussila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agrupación Bígamos 80%, Rivas fc 20%.
Agrupación Bígamos - Rivas fc 0:16