Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Bronceados Aguilas Espineñas FC
Normal Tactiek Victoria
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 48.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Chater geeft een hoge lob. Viana kopt de bal weg. Księżyc heeft problemen om de bal te vangen. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt draait met de bal, schiet en ... Colindres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Jirón probeert de bal aan de voet te houden. Cravo rent richting de bal. Cravo passt de bal met de wreef. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:1

8e minuut.
Viana met een sublieme pass. López Clemente rent richting de bal. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente rent richting de bal. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:2

10e minuut.
Cisneros geeft een hoge lob. Giacomazzi kopt de bal weg. Białożyt is nu in balbezit. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Angel verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc passt de bal in één keer door. López Clemente rent richting de bal. López Clemente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Jirón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leiva met een snelle inworp. López Clemente rent richting de bal. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Białożyt rent richting de bal. Księżyc speelt de bal door. López Clemente heeft problemen om de bal te vangen. López Clemente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:3

23e minuut.
López Clemente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jara. López Clemente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giacomazzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. López Clemente kopt de bal weg. Białożyt heeft problemen om de bal te vangen. Białożyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:4

26e minuut.
Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc passt de bal met de wreef. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente schiet op doel. Colindres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Williams heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:5

28e minuut.
Angel is nu in balbezit. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo passt de bal met de wreef. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt draait met de bal, schiet en ... Colindres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Jirón rent richting de bal. López Clemente onderschept slim de pass. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:6

30e minuut.
Białożyt verovert de bal door een tackle van achteren. López Clemente rent richting de bal. Białożyt rent richting de bal. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:7

36e minuut.
Cravo met een sublieme pass. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt passt de bal zonder na te denken. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Colindres trapt de bal weg. Inworp. Viana met de inworp. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc geeft een lange en hoge pass. Colindres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López Clemente rent richting de bal. López Clemente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:8

39e minuut.
Tellkamp met een sublieme pass. Białożyt rent richting de bal. López Clemente rent richting de bal. Księżyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:9

41e minuut.
Klungelig pakt Angel de bal. Cravo onderschept slim de pass. Cravo met een sublieme pass. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. Colindres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:10

45e minuut.
Jirón passt de bal met de wreef. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Angel is nu in balbezit. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Bronceados 88%, Aguilas Espineñas FC 12%.
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:10

46e minuut.
Dera komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Delgadillo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Viana neemt vlug de vrije trap. Angel kopt de bal weg. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Viana passt de bal in één keer door. Giacomazzi speelt de bal door. Williams rent richting de bal. López Clemente onderschept slim de pass. López Clemente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente schiet op doel. Colindres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Doeltrap. Manov komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Białożyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manov rent richting de bal. Manov passt de bal met de wreef. Dera rent richting de bal. Dera draait met de bal, schiet en ... Colindres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Jirón rent richting de bal. Dera rent richting de bal. Białożyt is nu in balbezit. Dera rent richting de bal. Dera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Białożyt rent richting de bal. Białożyt draait met de bal, schiet en ... Chater probeert de bal aan de voet te houden. Manov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manov geeft de bal voor. Colindres bokst de bal weg. Klungelig pakt López Clemente de bal. Colindres met een sublieme pass. Viana kopt de bal weg. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Białożyt kopt de bal weg. Jirón is nu in balbezit. López Clemente onderschept slim de pass. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brandolini komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Manov probeert naar een medespeler te passen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera passt de bal in één keer door. Białożyt rent richting de bal. Białożyt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jirón kopt de bal weg. Giacomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomazzi probeert naar een medespeler te passen. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czibor komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dera geeft een hoge lob. Cisneros is nu in balbezit. López Clemente onderschept slim de pass. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt draait met de bal, schiet en ... Colindres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente rent richting de bal. Dera rent richting de bal. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:11

84e minuut.
Manov is nu in balbezit. Manov geeft de bal voor. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente haalt uit met een fantastische trap. Colindres maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Chater probeert de bal aan de voet te houden. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera rent richting de bal. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kciuk komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Giacomazzi probeert naar een medespeler te passen. Leiva probeert naar een medespeler te passen. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Bronceados 86%, Aguilas Espineñas FC 14%.
Pumas Bronceados - Aguilas Espineñas FC 0:11