Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esil Akuly Moguchije Kolduny
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Kuzhnazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narynbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Narynbaev passt de bal zonder na te denken. Zavyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavyalov schiet op doel. Pätzold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esil Akuly - Moguchije Kolduny 0:1

22e minuut.
Eremenko rent richting de bal. Eremenko geeft de bal voor. Kismetov heeft problemen om de bal te vangen. Zavyalov rent richting de bal. Zavyalov haalt uit met een fantastische trap. Pätzold bokst de bal weg.

29e minuut.
Shmarikov met een sublieme pass. Kuzhnazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzhnazarov passt de bal zonder na te denken. Raskulov is nu in balbezit. Raskulov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Edigenov verovert de bal door een tackle van achteren. Karpov verovert de bal door een tackle van achteren. Karpov passt de bal in één keer door. Narynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Narynbaev geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Akuly 53%, Moguchije Kolduny 47%.
Esil Akuly - Moguchije Kolduny 0:1

48e minuut.
Shmarikov met een snelle inworp. Akhanov heeft problemen om de bal te vangen. Rymarev maakt een afschuwelijke overtreding. Rymarev krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Eremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremenko geeft de bal voor. Narynbaev kopt de bal weg. Zavyalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavyalov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Esil Akuly - Moguchije Kolduny 0:2

64e minuut.
Otarbaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuzhnazarov rent richting de bal. Kuzhnazarov geeft een lange en hoge pass. Gainullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gainullin geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Nuserbaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gainullin rent richting de bal. Shaff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gainullin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gainullin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shmarikov heeft problemen om de bal te vangen. Raskulov is nu in balbezit. Raskulov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Erikov heeft problemen om de bal te vangen. Rymarev is nu in balbezit. Rymarev passt de bal in één keer door. Raskulov rent richting de bal. Raskulov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Savenkov probeert naar een medespeler te passen. Rymarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymarev passt de bal met de wreef. Raskulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raskulov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esil Akuly - Moguchije Kolduny 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Akuly 54%, Moguchije Kolduny 46%.
Esil Akuly - Moguchije Kolduny 1:2