Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silnyje Diatly Ostryje Loshadi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Biryulin rent richting de bal. Yargaliev onderschept slim de pass. Yargaliev met een sublieme pass. Suyumagambetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Suyumagambetov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Barsukov geeft een hoge lob. Kaliev kopt de bal weg. Daar is Shakin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suyumagambetov rent richting de bal. Suyumagambetov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silnyje Diatly - Ostryje Loshadi 0:1

9e minuut.
Suyumagambetov rent richting de bal. Suyumagambetov geeft een hoge lob. Daar is Golyatkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryabchenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Biryulin probeert de bal aan de voet te houden. Ryabchenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biryulin. Ryabchenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ryabchenko kan niet meer verder spelen. Poltaranin komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Nokhrin geeft de bal voor. Barsukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barsukov passt de bal met de wreef. Guseynov is nu in balbezit. Guseynov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silnyje Diatly 66%, Ostryje Loshadi 34%.
Silnyje Diatly - Ostryje Loshadi 0:1

54e minuut.
Volodin speelt de bal door. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastukhov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pastukhov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Volodin de bal. Tolebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolebek passt de bal zonder na te denken. Anarmetov rent richting de bal. Anarmetov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Volodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kaliev de bal. Kaliev probeert naar een medespeler te passen. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silnyje Diatly 44%, Ostryje Loshadi 56%.
Silnyje Diatly - Ostryje Loshadi 0:1