Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Mechi FC Ordabasy Shymkent
Normal Tactiek ODA
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 33.7
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


32e minuut.
Cheificas is nu in balbezit. Cheificas passt de bal in één keer door. Szmulewicz rent richting de bal. Szmulewicz schiet op doel. Bazarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheificas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheificas haalt uit met een fantastische trap. Bazarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Mechi - FC Ordabasy Shymkent 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Mechi 56%, FC Ordabasy Shymkent 44%.
Sintez Mechi - FC Ordabasy Shymkent 0:1

46e minuut.
Jasnić komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Dusza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böszörményi-Nagy bereikt de bal nog maar net als eerste. Böszörményi-Nagy passt de bal zonder na te denken. Daar is Cheificas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheificas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bazarov met een harde bal richting middenveld. Benkő rent richting de bal. Benkő passt de bal in één keer door. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zheylitbaev onderschept slim de pass. Zheylitbaev met een sublieme pass. Szmulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Mechi - FC Ordabasy Shymkent 0:2

61e minuut.
Cheificas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zheylitbaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheificas raakt geblesseerd tijdens het duel. Mărăşescu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mărăşescu is nu in balbezit. Bazarov probeert naar een medespeler te passen. Jasnić kopt de bal weg. Mărăşescu heeft problemen om de bal te vangen. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jasnić speelt de bal door. Daar is Stanboglis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanboglis passt de bal in één keer door. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Benkő rent richting de bal. Benkő geeft een hoge lob. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Mechi - FC Ordabasy Shymkent 0:3

80e minuut.
Shafranov is nu in balbezit. Dublinowski geeft een hoge lob. Birkurmanov heeft problemen om de bal te vangen. Stanboglis is nu in balbezit. Stanboglis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Mechi - FC Ordabasy Shymkent 0:4

82e minuut.
Böszörményi-Nagy onderschept slim de pass. Böszörményi-Nagy geeft een lange en hoge pass. Birkurmanov heeft problemen om de bal te vangen. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. Bazarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szmulewicz is nu in balbezit. Szmulewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Mechi - FC Ordabasy Shymkent 0:5

83e minuut.
Daar is Shafranov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldakaraev is nu in balbezit. Mărăşescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mărăşescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Mechi 73%, FC Ordabasy Shymkent 27%.
Sintez Mechi - FC Ordabasy Shymkent 0:5