Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akmola Jastreby Club Go Go
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Natzuka geeft een lange en hoge pass. Tlekhugov heeft problemen om de bal te vangen. Əbluc probeert naar een medespeler te passen. Magalhaes is nu in balbezit. Magalhaes schiet op doel. Sorokin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Babenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magalhaes rent richting de bal. Magalhaes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Club Go Go 0:1

11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sorokin niet meer kan verder spelen. Kovalev komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kalmykov rent richting de bal. Natzuka onderschept slim de pass. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Magalhaes is nu in balbezit. Magalhaes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Club Go Go 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Rejski de bal. Əbluc is nu in balbezit. Əbluc probeert naar een medespeler te passen. Magalhaes rent richting de bal. Magalhaes draait met de bal, schiet en ... Kovalev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes draait met de bal, schiet en ... Kovalev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Club Go Go 0:3

31e minuut.
Əbluc met een sublieme pass. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakbaev rent richting de bal. Magalhaes onderschept slim de pass. Magalhaes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Club Go Go 0:4

36e minuut.
Udalov geeft een lange en hoge pass. Baizhumanov probeert de bal aan de voet te houden. Əbluc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magalhaes de bal. Magalhaes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Jastreby 64%, Club Go Go 36%.
Akmola Jastreby - Club Go Go 0:4

61e minuut.
Kovalev trapt de bal weg van het doel. Udalov is nu in balbezit. Udalov probeert naar een medespeler te passen. Magalhaes is nu in balbezit. Magalhaes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kovalev met een harde bal richting middenveld. Əbluc kopt de bal weg. Kalmykov heeft problemen om de bal te vangen. Magalhaes is nu in balbezit. Magalhaes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbluc bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbluc probeert naar een medespeler te passen. Magalhaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Natzuka heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Rejski rent richting de bal. Akhanov rent richting de bal. Akhanov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natzuka met de inworp. Əbluc met een sublieme pass. Natzuka heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Sarsenov de bal onder controle te krijgen. Magalhaes is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Jastreby - Club Go Go 0:5

77e minuut.
Magalhaes rent richting de bal. Sarsenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhaes begaat een overtreding. Sarsenov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sarsenov kan niet meer verder spelen. Naurzaliev komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Akhanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbluc met een sublieme pass. Magalhaes is nu in balbezit. Magalhaes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Udalov passt de bal in één keer door. Akhanov is nu in balbezit. Əbluc met een sublieme pass. Udalov rent richting de bal. Udalov haalt uit met een fantastische trap. Kovalev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Jastreby 55%, Club Go Go 45%.
Akmola Jastreby - Club Go Go 0:5