Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Diatly KAIRAT FK
Normal Tactiek 4*4*3
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.1 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


14e minuut.
Musaev geeft de bal voor. Kovalenko rent richting de bal. Gümüşkent met een sublieme pass. Pätzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätzold geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gümüşkent rent richting de bal. Gümüşkent met een sublieme pass. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego draait met de bal, schiet en ... Artygaliev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Talgaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzhitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Zarzhitskiy geeft een hoge lob. Grego krijgt zijn hoofd ertegen. Pätzold krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Solarev de bal. Grego verovert de bal door een tackle van achteren. Grego passt de bal in één keer door. Daar is Nuserbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuserbaev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pätzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätzold haalt uit met een fantastische trap. Artygaliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - KAIRAT FK 0:1

24e minuut.
Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko passt de bal zonder na te denken. Solarev heeft problemen om de bal te vangen. Grego is nu in balbezit. Grego draait met de bal, schiet en ... Artygaliev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Inworp. Kurmaev met de inworp. Nuserbaev probeert naar een medespeler te passen. Grego heeft problemen om de bal te vangen. Grego schiet op doel. Artygaliev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zarzhitskiy is nu in balbezit. Zarzhitskiy geeft een lange en hoge pass. Pätzold kopt de bal weg. Grego is nu in balbezit. Grego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kovalenko rent richting de bal. Grego verovert de bal door een tackle van achteren. Grego passt de bal in één keer door. Nuserbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuserbaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - KAIRAT FK 0:2

37e minuut.
Abdulov geeft een hoge lob. Talgaev is nu in balbezit. Bolshakov probeert naar een medespeler te passen. Abdulov is nu in balbezit. Abdulov schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Beisenov rent richting de bal. Beisenov geeft een hoge lob. Grego kopt de bal weg. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Solarev rent richting de bal. Grego verovert de bal door een tackle van achteren. Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ... Artygaliev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Diatly 68%, KAIRAT FK 32%.
Sintez Diatly - KAIRAT FK 0:2

46e minuut.
Musaev geeft een lange en hoge pass. Grego kopt de bal weg. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev schiet op doel. Artygaliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - KAIRAT FK 0:3

50e minuut.
Nuserbaev is nu in balbezit. Nuserbaev passt de bal in één keer door. Grego is nu in balbezit. Grego draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - KAIRAT FK 0:4

54e minuut.
Doeltrap. Artygaliev trapt de bal weg. Gümüşkent speelt de bal door. Pätzold rent richting de bal. Pätzold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gümüşkent passt de bal in één keer door. Grego rent richting de bal. Grego geeft een hoge lob. Pätzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätzold schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nuserbaev heeft problemen om de bal te vangen. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - KAIRAT FK 0:5

63e minuut.
Gümüşkent met een sublieme pass. Pishchullin rent richting de bal. Grego onderschept slim de pass. Daar is Nuserbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuserbaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Beisenov verovert de bal door een tackle van achteren. Kovalenko is nu in balbezit. Kovalenko passt de bal zonder na te denken. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grego is nu in balbezit. Grego schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego geeft een hoge lob. Beisenov is nu in balbezit. Pätzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Pätzold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tyutyunik kopt de bal weg. Kurmaev probeert de bal aan de voet te houden. Nuserbaev rent richting de bal. Nuserbaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - KAIRAT FK 0:6

77e minuut.
Klungelig pakt Tyutyunik de bal. Pätzold bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyutyunik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pätzold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pätzold neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Inworp. Beisenov met een snelle inworp. Gümüşkent rent richting de bal. Gümüşkent geeft een hoge lob. Grego maakt een snoekduik en kopt de bal. Artygaliev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Diatly 66%, KAIRAT FK 34%.
Sintez Diatly - KAIRAT FK 0:6