Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobol Trolli Szachtior
Normal Tactiek балға v2
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 35
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Nokhrin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Egídio de bal onder controle te krijgen. Egídio passt de bal met de wreef. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kuznetsov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Argokov de bal onder controle te krijgen. Coruja geeft de bal voor. Bobô is nu in balbezit. Bobô draait met de bal, schiet en ... Ashirbekov bokst de bal weg. Kurmaev rent richting de bal. Kurmaev geeft de bal voor. Martaranha is nu in balbezit. Martaranha schiet op doel. Ashirbekov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nokhrin kopt de bal weg. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:1

11e minuut.
Bikeev kopt de bal weg. Coruja rent richting de bal. Coruja passt de bal met de wreef. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:2

16e minuut.
Nokhrin kopt de bal weg. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Silva Zivieri de bal. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:3

18e minuut.
Pessi geeft een hoge lob. Nokhrin kopt de bal weg. Silva Zivieri controleert de bal met de borst. Silva Zivieri schiet op doel. Ashirbekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:4

21e minuut.
Nokhrin passt de bal zonder na te denken. Coruja probeert naar een medespeler te passen. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... Ashirbekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:5

23e minuut.
Dubkov rent richting de bal. Egídio onderschept slim de pass. Egídio passt de bal in één keer door. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nokhrin met een sublieme pass. Silva Zivieri rent richting de bal. Kuznetsov rent richting de bal. Silva Zivieri verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Zivieri schiet op doel. Ashirbekov bokst de bal weg. Ashirbekov met een sublieme pass. Martaranha kopt de bal weg. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bobô is nu in balbezit. Bobô passt de bal in één keer door. Egídio heeft problemen om de bal te vangen. Egídio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:6

32e minuut.
Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Zivieri passt de bal zonder na te denken. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Coruja geeft een hoge lob. Kurmaev is nu in balbezit. Silva Zivieri onderschept slim de pass. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Ashirbekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:7

36e minuut.
Martaranha probeert naar een medespeler te passen. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô passt de bal zonder na te denken. Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:8

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nokhrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Coruja de bal. Coruja geeft een lange en hoge pass. Muminov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silva Zivieri is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Coruja probeert de bal aan de voet te houden. Coruja geeft een hoge lob. Aleinikov heeft problemen om de bal te vangen. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobol Trolli 71%, Szachtior 29%.
Tobol Trolli - Szachtior 0:9

48e minuut.
Bobô passt de bal zonder na te denken. Silva Zivieri heeft problemen om de bal te vangen. Silva Zivieri passt de bal zonder na te denken. Nokhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:10

50e minuut.
Casagrande geeft een lange en hoge pass. Egídio kopt de bal weg. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:11

55e minuut.
Silva Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio is nu in balbezit. Egídio passt de bal met de wreef. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. Ashirbekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kurmaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:12

59e minuut.
Nokhrin rent richting de bal. Muminov rent richting de bal. Muminov geeft een lange en hoge pass. Nokhrin is nu in balbezit. Nokhrin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Martaranha verovert de bal door een tackle van achteren. Martaranha passt de bal in één keer door. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:13

65e minuut.
Egídio is nu in balbezit. Egídio geeft een hoge lob. Silva Zivieri rent richting de bal. Silva Zivieri draait met de bal, schiet en ... Ashirbekov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:14

69e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri rent richting de bal. Bobô rent richting de bal. Bobô draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuznetsov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio passt de bal in één keer door. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Zivieri verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Egídio rent richting de bal. Egídio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:15

81e minuut.
Kuznetsov verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Silva Zivieri de bal onder controle te krijgen. Martaranha rent richting de bal. Martaranha geeft een hoge lob. Silva Zivieri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Aleinikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokhrin onderschept slim de pass. Nokhrin met een sublieme pass. Silva Zivieri is nu in balbezit. Silva Zivieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Argokov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobô met een snelle inworp. Martaranha geeft een lange en hoge pass. Silva Zivieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Ashirbekov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Trolli - Szachtior 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobol Trolli 66%, Szachtior 34%.
Tobol Trolli - Szachtior 0:16