Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiqish Arig`i Oldingi Sizga
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Bizbulinov passt de bal zonder na te denken. Nuriyev rent richting de bal. Nuriyev probeert naar een medespeler te passen. Narhov is nu in balbezit. Narhov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiqish Arig`i - Oldingi Sizga 0:1

27e minuut.
Derbiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Lergiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Lergiyev passt de bal zonder na te denken. Narhov rent richting de bal. Narhov schiet op doel. Faridov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiqish Arig`i - Oldingi Sizga 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiqish Arig`i 54%, Oldingi Sizga 46%.
Chiqish Arig`i - Oldingi Sizga 0:2

55e minuut.
Bizbulinov passt de bal met de wreef. Narhov rent richting de bal. Met opzet legt Pasditov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pasditov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Narhov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bizbulinov komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yanirov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilmindanov met een snelle inworp. Egasizov is nu in balbezit. Egasizov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiqish Arig`i 40%, Oldingi Sizga 60%.
Chiqish Arig`i - Oldingi Sizga 0:2