Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`zim Bozor O`zim Oling
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ratibarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Surdukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mursimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mursimov krijgt een gele kaart. Surdukov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tortibirov wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mevaqorov is nu in balbezit. Salomatliyev onderschept slim de pass. Salomatliyev passt de bal zonder na te denken. Narkizov rent richting de bal. Narkizov haalt uit met een fantastische trap. Minotov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zim Bozor - O`zim Oling 1:0

16e minuut.
Mevaqorov probeert naar een medespeler te passen. Mirmigizov is nu in balbezit. Mirmigizov speelt de bal door. Klungelig pakt Surdukov de bal. Surdukov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Attorlikov geeft de bal voor. Xonayev rent richting de bal. Salomatliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Salomatliyev haalt uit met een fantastische trap. Minotov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zim Bozor - O`zim Oling 2:0

26e minuut.
Radiqev passt de bal in één keer door. Narkizov is nu in balbezit. Narkizov passt de bal in één keer door. Salomatliyev rent richting de bal. Salomatliyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Quraddov rent richting de bal. Quraddov geeft een lange en hoge pass. Narkizov is nu in balbezit. Salomatliyev rent richting de bal. Salomatliyev schiet op doel. Minotov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Xonayev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minotov met de inworp. Narkizov is nu in balbezit. Narkizov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zim Bozor - O`zim Oling 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zim Bozor 54%, O`zim Oling 46%.
O`zim Bozor - O`zim Oling 3:0

52e minuut.
Mirmigizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomatliyev onderschept slim de pass. Salomatliyev passt de bal zonder na te denken. Narkizov is nu in balbezit. Narkizov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mirmigizov is nu in balbezit. Mirmigizov probeert naar een medespeler te passen. Kirosov rent richting de bal. Surdukov rent richting de bal. Surdukov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zim Bozor - O`zim Oling 3:1

65e minuut.
Mevaqorov kopt de bal weg. Mirmigizov is nu in balbezit. Birbotisov speelt de bal door. Beruni rent richting de bal. Beruni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Attorlikov speelt de bal door. Narkizov rent richting de bal. Mirmigizov is nu in balbezit. Narkizov onderschept slim de pass. Narkizov geeft een lange en hoge pass. Minotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ratibarov passt de bal zonder na te denken. Mirmigizov speelt de bal door. Mevaqorov rent richting de bal. Salomatliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Salomatliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O`zim Bozor - O`zim Oling 4:1

85e minuut.
Tortibirov rent richting de bal. Narkizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortibirov rent richting de bal. Narkizov onderschept slim de pass. Narkizov draait met de bal, schiet en ... Minotov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zim Bozor 48%, O`zim Oling 52%.
O`zim Bozor - O`zim Oling 4:1