Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalit Bino Sovun Oling
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Asabayev de bal onder controle te krijgen. Rufadov is nu in balbezit. Uzumov onderschept slim de pass. Asabayev rent richting de bal. Asabayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ahimurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahimurov probeert naar een medespeler te passen. Mevaqorov speelt de bal door. Asabayev rent richting de bal. Asabayev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Gemratov met een snelle inworp. Uzumov is nu in balbezit. Uzumov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - Sovun Oling 0:1

24e minuut.
Hudiyev met een snelle inworp. Gemratov rent richting de bal. Latiqarov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latiqarov krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Gemratov de bal. Gemratov speelt de bal door. Asabayev is nu in balbezit. Uzumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzumov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Go`lamov met een sublieme pass. Klungelig pakt Asabayev de bal. Go`lamov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Go`lamov krijgt een gele kaart. Asabayev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mevaqorov wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Parkayev is nu in balbezit. Boshkirov onderschept slim de pass. Boshkirov met een sublieme pass. Daar is Babusov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babusov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalit Bino 69%, Sovun Oling 31%.
Kalit Bino - Sovun Oling 0:1

70e minuut.
Mevaqorov kopt de bal weg. Klungelig pakt Go`lamov de bal. Asabayev rent richting de bal. Asabayev schiet op doel. Cho`tkayev probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Asabayev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - Sovun Oling 0:2

73e minuut.
Ahimurov speelt de bal door. Babusov rent richting de bal. Tuxumov begaat een overtreding. Tuxumov krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Asabayev is nu in balbezit. Qulg`anov geeft een lange en hoge pass. Molov is nu in balbezit. Molov geeft een lange en hoge pass. Asabayev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalit Bino 62%, Sovun Oling 38%.
Kalit Bino - Sovun Oling 0:2