Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maqtab E`lon Saroy Bolish
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamusov met een snelle inworp. Mengamov geeft een lange en hoge pass. Sardiqov rent richting de bal. Sardiqov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. G`iratov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bilmindanov met een sublieme pass. Sardiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Didasov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Didasov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Uzumov de bal. Serg`itov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serg`itov met een sublieme pass. Durg`onov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durg`onov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Izmirov heeft problemen om de bal te vangen. Gushtov rent richting de bal. Gushtov passt de bal in één keer door. Sardiqov rent richting de bal. Sardiqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gushtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gushtov passt de bal in één keer door. Sardiqov is nu in balbezit. Sardiqov haalt uit met een fantastische trap. G`iratov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maqtab E`lon - Saroy Bolish 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maqtab E`lon 61%, Saroy Bolish 39%.
Maqtab E`lon - Saroy Bolish 0:1

58e minuut.
Gushtov met een sublieme pass. Izmirov rent richting de bal. Gushtov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gushtov krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Didasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soatov verovert de bal door een tackle van achteren. Soatov passt de bal zonder na te denken. Sardiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardiqov haalt uit met een fantastische trap. Paal! G`iratov bokst de bal weg.

65e minuut.
Soatov verovert de bal door een tackle van achteren. Soatov passt de bal met de wreef. Sardiqov rent richting de bal. Sardiqov draait met de bal, schiet en ... Daar is Didasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. G`iratov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bilmindanov passt de bal in één keer door. Sardiqov is nu in balbezit. G`ilos begaat een overtreding. G`ilos krijgt een gele kaart. Sardiqov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soatov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sardiqov rent richting de bal. Sardiqov schiet op doel. G`iratov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maqtab E`lon 61%, Saroy Bolish 39%.
Maqtab E`lon - Saroy Bolish 0:1