Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`riq Oshlik Barselona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Muxammadov rent richting de bal. Timurov verovert de bal door een tackle van achteren. Timurov probeert naar een medespeler te passen. Papidov rent richting de bal. Papidov draait met de bal, schiet en ... Voqusov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Timurov neemt de hoekschop. Daar is Guromov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazupulo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Oshlik - Barselona 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Timurov de bal. Muxammadov rent richting de bal. Timurov verovert de bal door een tackle van achteren. Babusov onderschept slim de pass. Babusov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Guromov rent richting de bal. Akramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akramov passt de bal met de wreef. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Akramov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guromov. Akramov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abazupulo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mamayev de bal. Papidov is nu in balbezit. Papidov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Abazupulo passt de bal in één keer door. Akramov rent richting de bal. Akramov met een sublieme pass. Papidov is nu in balbezit. Papidov schiet op doel. Voqusov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirtibov onderschept slim de pass. Hirtibov probeert naar een medespeler te passen. Papidov rent richting de bal. Papidov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`riq Oshlik 48%, Barselona 52%.
O`riq Oshlik - Barselona 1:0

56e minuut.
Sartiqov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nuriyev komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Abazupulo heeft problemen om de bal te vangen. Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muxammadov passt de bal in één keer door. Babusov is nu in balbezit. Babusov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Akramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papidov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuriyev. Nuriyev krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Basdirov geeft een hoge lob. Tufilganov rent richting de bal. Tufilganov passt de bal in één keer door. Babusov is nu in balbezit. Babusov schiet op doel. Zuldayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tufilganov met een sublieme pass. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov met een sublieme pass. Babusov heeft problemen om de bal te vangen. Babusov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Timurov rent richting de bal. Timurov passt de bal met de wreef. Babusov is nu in balbezit. Babusov draait met de bal, schiet en ... Zuldayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`riq Oshlik 51%, Barselona 49%.
O`riq Oshlik - Barselona 1:0