Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kim Hammom Galatasaray Sports Club
Normal Tactiek Fatih Terim
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 30.1
slecht Schieten waardeloos
matig Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Daar is Maher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boritov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maher. Boritov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boritov kan niet meer verder spelen. Raxmatov komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Zardiyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawwash legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raxmatov raakt geblesseerd tijdens het duel. Raxmatov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Attorlikov verovert de bal door een tackle van achteren. Attorlikov geeft een hoge lob. Aabdul-Jabbar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hrablo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrablo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Attorlikov is nu in balbezit. Maimun verovert de bal door een tackle van achteren. Maimun met een sublieme pass. Klungelig pakt Hrablo de bal. Hrablo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Hammom - Galatasaray Sports Club 0:1

44e minuut.
Maimun met een sublieme pass. Aabdul-Jabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aabdul-Jabbar met een sublieme pass. Hrablo is nu in balbezit. Hrablo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Hammom 64%, Galatasaray Sports Club 36%.
Kim Hammom - Galatasaray Sports Club 0:1

64e minuut.
Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu passt de bal zonder na te denken. Hrablo rent richting de bal. Maimun rent richting de bal. Maimun draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Hammom - Galatasaray Sports Club 0:2

76e minuut.
Klungelig pakt Attorlikov de bal. Maher rent richting de bal. Maher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maimun de bal. Maimun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ritasov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Hammom 74%, Galatasaray Sports Club 26%.
Kim Hammom - Galatasaray Sports Club 0:2