Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yarim Pomidor vladteam
Normal Tactiek Sweep
36% Balbezit 64%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 40.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Johnѕon met een sublieme pass. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton haalt uit met een fantastische trap. Bodirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yarim Pomidor - vladteam 0:1

5e minuut.
Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Paysosov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yarim Pomidor - vladteam 0:2

6e minuut.
Johnѕon onderschept slim de pass. Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Pasditov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pasditov is nu in balbezit. Valenzuela onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Upayev. Valenzuela raakt geblesseerd tijdens het duel. Lázaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cho`tkayev bokst de bal weg. Daar is Brumpton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upayev rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yarim Pomidor - vladteam 0:3

15e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Kaladirobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaladirobov met een sublieme pass. Brumpton rent richting de bal. Brumpton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Kaladirobov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaladirobov met een sublieme pass. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton haalt uit met een fantastische trap. Cho`tkayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yarim Pomidor - vladteam 0:4

30e minuut.
Upayev geeft een lange en hoge pass. Babulidov heeft problemen om de bal te vangen. Kaladirobov rent richting de bal. Kaladirobov geeft een lange en hoge pass. Johnѕon kopt de bal weg. Cho`tkayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yarim Pomidor - vladteam 0:5

31e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela passt de bal met de wreef. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton schiet op doel. Cho`tkayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yarim Pomidor - vladteam 0:6

34e minuut.
Edurov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arruabarrena de bal. Arruabarrena geeft een lange en hoge pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Arruabarrena rent richting de bal. Arruabarrena geeft een lange en hoge pass. Daar is Upayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. Cho`tkayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Brumpton speelt de bal door. Daar is Upayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yarim Pomidor - vladteam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yarim Pomidor 74%, vladteam 26%.
Yarim Pomidor - vladteam 0:7

50e minuut.
Qovunov speelt de bal door. Jindibabov heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro speelt de bal door. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela speelt de bal door. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yarim Pomidor - vladteam 0:8

63e minuut.
Babulidov probeert naar een medespeler te passen. Yanirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Layamov begaat een overtreding. Layamov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Latiqarov kan de bal niet met de borst controleren. Qovunov is nu in balbezit. Johnѕon begaat een overtreding. Johnѕon krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Jindibabov rent richting de bal. Johnѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yarim Pomidor 66%, vladteam 34%.
Yarim Pomidor - vladteam 0:8