Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Green Gunners Sulb Talj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bouaoudia is nu in balbezit. Abdoun onderschept slim de pass. Abdoun draait met de bal, schiet en ... Sissani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tikhmarine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Sulb Talj 0:1

6e minuut.
Ouyahia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yahia-Chérif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mahiedienne heeft problemen om de bal te vangen. Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka passt de bal zonder na te denken. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Green Gunners - Sulb Talj 1:1

23e minuut.
Abdoun rent richting de bal. El Ouazzani rent richting de bal. Abdoun verovert de bal door een tackle van achteren. Abdoun draait met de bal, schiet en ... Tikhmarine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Sulb Talj 1:2

25e minuut.
Chendri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salimi rent richting de bal. Salimi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Feraoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraoun met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abdoun is nu in balbezit. Abdoun draait met de bal, schiet en ... Tikhmarine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Sulb Talj 1:3

34e minuut.
Daar is Anka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anka met een sublieme pass. Farhi rent richting de bal. Assad verovert de bal door een tackle van achteren. Assad draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hilmi onderschept slim de pass. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf speelt de bal door. Klungelig pakt Assad de bal. Assad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Sulb Talj 2:3

43e minuut.
Feraoun onderschept slim de pass. Feraoun met een sublieme pass. El Ouazzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdoun onderschept slim de pass. Abdoun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feraoun zal de hoekschop nemen. Daar is Chendri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salimi geeft een hoge lob. Feraoun geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Green Gunners 51%, Sulb Talj 49%.
FC Green Gunners - Sulb Talj 2:3

53e minuut.
Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yahia-Chérif met een snelle inworp. Boudiaf speelt de bal door. Paal!

54e minuut.
Anka geeft een hoge lob. Farhi geeft een hoge lob. Sissani is nu in balbezit. Abdoun onderschept slim de pass. Abdoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Salimi is nu in balbezit. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf passt de bal zonder na te denken. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Yahia-Chérif met de inworp. Boudiaf is nu in balbezit. Boudiaf haalt uit met een fantastische trap. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bouaoudia rent richting de bal. Bouaoudia geeft een lange en hoge pass. Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad onderschept slim de pass. Assad haalt uit met een fantastische trap. Bouhired probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Green Gunners - Sulb Talj 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Green Gunners 40%, Sulb Talj 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Green Gunners - Sulb Talj 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Sénac rent richting de bal. Sénac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Farhi de bal. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ouyahia de bal. Bouhired bokst de bal weg.

95e minuut.
Mostaghanemi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecheri met een snelle inworp. Boudiaf is nu in balbezit. Boudiaf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

96e minuut.
Abdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sissani rent richting de bal. Mahiedienne onderschept slim de pass. Abdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdoun schiet op doel. Tikhmarine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Green Gunners 50%, Sulb Talj 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Green Gunners - Sulb Talj 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Green Gunners 50%, Sulb Talj 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Green Gunners - Sulb Talj 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Mahiedienne neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Sulb Talj 3:4
---
Boudiaf legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Abdoun zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Assad kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Green Gunners - Sulb Talj 4:4
---
Chendri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tikhmarine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Sulb Talj 4:5
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mecheri neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Salimi neemt de penalty, wat een uithaal! Tikhmarine bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Sulb Talj 4:6
---
Anka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---