Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab El-Saloum Olympique Mostaganem
Normal Tactiek taktika 1 base
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 31.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen goed
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Allam onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fahas de bal. Allam is nu in balbezit. Fahas rent richting de bal. Fahas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Olympique Mostaganem 0:1

21e minuut.
El Anka probeert naar een medespeler te passen. Chouih is nu in balbezit. Chouih passt de bal met de wreef. Fahas rent richting de bal. Fahas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fahas is nu in balbezit. Nazef rent richting de bal. Nazef passt de bal zonder na te denken. Allam is nu in balbezit. Allam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Menad de bal. Chouih is nu in balbezit. Chouih haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Olympique Mostaganem 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 69%, Olympique Mostaganem 31%.
Shaab El-Saloum - Olympique Mostaganem 0:2

47e minuut.
Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas is nu in balbezit. Fahas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hanoune de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Younes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yahi is nu in balbezit. Younes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Younes naar de kleedkamers voor een vroege douche. Yahi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Belloumou geeft de bal voor. Menad met een sublieme pass. Bouyahia probeert de bal aan de voet te houden. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ziane is nu in balbezit. Sebbar is nu in balbezit. Ziane verovert de bal door een tackle van achteren. Ziane draait met de bal, schiet en ... Mekehout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Olympique Mostaganem 1:2

69e minuut.
Nazef speelt de bal door. Fahas rent richting de bal. Hanoune rent richting de bal. Fahas onderschept slim de pass. Fahas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chouih speelt de bal door. Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef passt de bal zonder na te denken. Fahas rent richting de bal. Fahas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 62%, Olympique Mostaganem 38%.
Shaab El-Saloum - Olympique Mostaganem 1:2