Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moknili Gnomi FC Iberia 1999
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 25.4
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tsotsoria met een sublieme pass. Bigvava is nu in balbezit. Jejelava bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigvava verovert de bal door een tackle van achteren. Bigvava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rejman verovert de bal door een tackle van achteren. Rejman met een sublieme pass. Lomsadze is nu in balbezit. Lomsadze draait met de bal, schiet en ... Gigauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - FC Iberia 1999 0:1

8e minuut.
Rejman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Devdariani komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kemoklidze is nu in balbezit. Kemoklidze geeft een hoge lob. Daar is Kontselidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsotsoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsotsoria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tsotsoria is nu in balbezit. Iglhaut verovert de bal door een tackle van achteren. Iglhaut geeft een hoge lob. Lomsadze is nu in balbezit. Lomsadze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chapidze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tsotsoria de bal. Tsotsoria geeft een hoge lob. Bigvava rent richting de bal. Bigvava schiet op doel. Kasradze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Devdariani speelt de bal door. Makhatadze rent richting de bal. Makhatadze probeert naar een medespeler te passen. Bigvava is nu in balbezit. Bigvava draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kasradze bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gnomi 58%, FC Iberia 1999 42%.
Moknili Gnomi - FC Iberia 1999 0:1

50e minuut.
Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut passt de bal zonder na te denken. Devdariani met een sublieme pass. Lomsadze is nu in balbezit. Lomsadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Gnomi - FC Iberia 1999 0:2

76e minuut.
Abkhazava probeert de bal met de borst te controleren. Abkhazava passt de bal zonder na te denken. Kontselidze rent richting de bal. Devdariani rent richting de bal. Devdariani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Gonadze met een sublieme pass. Kemularia met een sublieme pass. Kublashvili rent richting de bal. Bigvava rent richting de bal. Bigvava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Gnomi 67%, FC Iberia 1999 33%.
Moknili Gnomi - FC Iberia 1999 0:2