Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maimunisa Mplangveli madridista var
Normal Tactiek გლავნი
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 30.2
slecht Schieten goed
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Daar is Kaldani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chubinidze is nu in balbezit. Chubinidze passt de bal in één keer door. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mzhavanadze kopt de bal weg. Sotkilava is nu in balbezit. Sotkilava passt de bal in één keer door. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... Karaulashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maimunisa Mplangveli - madridista var 0:1

39e minuut.
Mzhavanadze probeert naar een medespeler te passen. Callejón rent richting de bal. Callejón geeft de bal voor. Chubinidze rent richting de bal. Chubinidze haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maimunisa Mplangveli 65%, madridista var 35%.
Maimunisa Mplangveli - madridista var 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Kaldani de bal. Okriashvili is nu in balbezit. Okriashvili geeft de bal voor. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze haalt uit met een fantastische trap. Karaulashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kaldani is nu in balbezit. Okriashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Okriashvili speelt de bal door. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mzhavanadze is nu in balbezit. Dekanosidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekanosidze geeft een hoge lob. Chubinidze rent richting de bal. Chubinidze draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Khinchaguishvili passt de bal zonder na te denken. Sotkilava rent richting de bal. Sotkilava geeft een lange en hoge pass. Dekanosidze is nu in balbezit. Dekanosidze geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chubinidze is nu in balbezit. Chubinidze passt de bal met de wreef. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Archvadze met een harde bal richting middenveld. Sambou geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Archvadze de bal onder controle te krijgen. Chubinidze is nu in balbezit. Chubinidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maimunisa Mplangveli 68%, madridista var 32%.
Maimunisa Mplangveli - madridista var 0:1