Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tommie Forever FC Zaantrappers
Greet Tactiek 442
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 56.7
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Petelin rent richting de bal. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin rent richting de bal. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... Rergis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bremner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petelin krijgt zijn hoofd ertegen. Rergis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Zaantrappers 1:0

10e minuut.
Diks probeert naar een medespeler te passen. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak passt de bal in één keer door. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin schiet op doel. Rergis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Müller. Müller krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Dalan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pröpper met een snel genomen vrije trap. Grünwald met een sublieme pass. Klungelig pakt Diks de bal. Knysak rent richting de bal. Knysak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Maziarz de bal. Maziarz passt de bal in één keer door. Gianvittorio onderschept slim de pass. Calewaert is nu in balbezit. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. Poziemski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Carranza rent richting de bal. Albístegui onderschept slim de pass. Albístegui speelt de bal door. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Petelin is nu in balbezit. Petelin passt de bal in één keer door. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Zaantrappers 2:0

28e minuut.
Pröpper verovert de bal door een tackle van achteren. Diks onderschept slim de pass. Diks met een sublieme pass. Klungelig pakt Müller de bal. Müller haalt uit met een fantastische trap. Rergis bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Müller is nu in balbezit. Müller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Zaantrappers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 41%, FC Zaantrappers 59%.
Tommie Forever - FC Zaantrappers 3:0

61e minuut.
Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak speelt de bal door. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Zaantrappers 4:0

77e minuut.
Musílek verovert de bal door een tackle van achteren. Diks onderschept slim de pass. Diks met een sublieme pass. Petelin rent richting de bal. Petelin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rergis met een harde bal richting middenveld. Diks rent richting de bal. Wiltos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diks wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Prosdocimi geeft de bal voor. Wiltos kopt de bal weg. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Smulder kopt de bal weg. Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui onderschept slim de pass. Albístegui geeft de bal voor. Calewaert springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 42%, FC Zaantrappers 58%.
Tommie Forever - FC Zaantrappers 4:0