Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruine Ster Belgrado Quibus
442 wing back2 Tactiek 5D
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen formidable


4e minuut.
Vlaswinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Rottman is nu in balbezit. Rottman passt de bal met de wreef. van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Gill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Svartzmann kopt de bal weg. Polko probeert de bal aan de voet te houden. Tatoń is nu in balbezit. Svartzmann onderschept slim de pass. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Gill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Quibus 0:1

14e minuut.
Polko bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann onderschept slim de pass. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Quibus 0:2

15e minuut.
Rottman speelt de bal door. Vlaswinkel is nu in balbezit. Vlaswinkel geeft een lange en hoge pass. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann schiet op doel. Gill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil geeft de bal voor. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tatoń de bal onder controle te krijgen. Gill bokst de bal weg.

21e minuut.
Vlaswinkel geeft de bal voor. Noica kopt de bal weg. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil schiet op doel. Polko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sánchez Cipitria onderschept slim de pass. Sánchez Cipitria passt de bal zonder na te denken. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla haalt uit met een fantastische trap. Anita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Quibus 1:2

28e minuut.
Gamla is nu in balbezit. Gamla passt de bal in één keer door. Ghica rent richting de bal. Ghica geeft een lange en hoge pass. Sánchez Cipitria maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vlaswinkel passt de bal met de wreef. van der Kuil heeft problemen om de bal te vangen. Tatoń bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Madelón geeft een hoge lob. Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap. Gill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Quibus 1:3

37e minuut.
van der Kuil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rottman de bal. Rottman passt de bal in één keer door. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann draait met de bal, schiet en ... Paal! Gill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rottman kopt de bal weg. van der Kuil is nu in balbezit. Piechna is nu in balbezit. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap. Gill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Polko geeft een hoge lob. Inworp. Vlaswinkel met een snelle inworp. Klungelig pakt Rottman de bal. Rottman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
de Ridder speelt de bal door. van der Kuil bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kuil geeft een hoge lob. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 67%, Quibus 33%.
Bruine Ster Belgrado - Quibus 1:3

56e minuut.
Madelón rent richting de bal. Madelón geeft een lange en hoge pass. van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Gill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Quibus 1:4

66e minuut.
Rottman kopt de bal weg. Vlaswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaswinkel passt de bal zonder na te denken. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rottman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottman geeft een hoge lob. Noica rent richting de bal. Svartzmann onderschept slim de pass. Svartzmann schiet op doel. Gill bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Camela is nu in balbezit. Camela passt de bal met de wreef. Vlaswinkel probeert naar een medespeler te passen. Svartzmann rent richting de bal. Svartzmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Svartzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Svartzmann geeft een hoge lob. Daar is Piechna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt van der Kuil de bal. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap. Gill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Vlaswinkel probeert naar een medespeler te passen. Rottman is nu in balbezit. Rottman geeft een lange en hoge pass. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Gill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noica heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - Quibus 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 71%, Quibus 29%.
Bruine Ster Belgrado - Quibus 1:5