Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.T.V.V. The Usefulones
vier4drie3drie3 Tactiek trspot1
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
46.3 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen good


9e minuut.
Erasmus is nu in balbezit. Olguín onderschept slim de pass. Verhulst rent richting de bal. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 0:1

10e minuut.
Čechanavičius is nu in balbezit. Čechanavičius geeft de bal voor. Anita rent richting de bal. Anita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Verhulst heeft problemen om de bal te vangen. Widacha rent richting de bal. Widacha passt de bal in één keer door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Vosmaer rent richting de bal. Widacha onderschept slim de pass. Widacha geeft een hoge lob. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 0:2

26e minuut.
Doeltrap. Pitusi met een harde bal richting middenveld. Erasmus heeft problemen om de bal te vangen. Verhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Čechanavičius trapt de bal weg. Widacha kopt de bal weg. Erasmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Verhulst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 0:3

29e minuut.
Krtolica verovert de bal door een tackle van achteren. Krtolica speelt de bal door. Anita is nu in balbezit. Anita draait met de bal, schiet en ... Pitusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 1:3

30e minuut.
Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Vlahuţă passt de bal in één keer door. Verhulst is nu in balbezit. Verhulst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 1:4

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oost stond buitenspel. Hardeveld neemt vlug de vrije trap. Radaelli kopt de bal weg. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 1:5

35e minuut.
Vlahuţă kopt de bal weg. Verhulst kan de bal niet met de borst controleren. Erasmus onderschept slim de pass. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 1:6

37e minuut.
Erasmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha onderschept slim de pass. Widacha geeft de bal voor. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 1:7

41e minuut.
Trykiel met een sublieme pass. Erasmus is nu in balbezit. Erasmus passt de bal met de wreef. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Čechanavičius speelt de bal door. Vosmaer rent richting de bal. Bouma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bouma krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.T.V.V. 52%, The Usefulones 48%.
N.T.V.V. - The Usefulones 1:7

50e minuut.
Zadra passt de bal met de wreef. Gavranić speelt de bal door. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita haalt uit met een fantastische trap. Pitusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 2:7

55e minuut.
Gavranić rent richting de bal. Krtolica onderschept slim de pass. Krtolica met een sublieme pass. Verhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gavranić passt de bal in één keer door. Vosmaer is nu in balbezit. Vosmaer geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Trykiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă is nu in balbezit. Met opzet legt Gavranić zijn tegenspeler op de grond. Gavranić krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Olguín probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Verhulst de bal onder controle te krijgen. Zadra is nu in balbezit. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 2:8

74e minuut.
Zadra kopt de bal weg. Gavranić met een sublieme pass. Erasmus is nu in balbezit. Olguín rent richting de bal. Olguín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Čechanavičius geeft de bal voor. Daar is Krtolica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavranić is nu in balbezit. Damen is nu in balbezit. Damen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Damen is nu in balbezit. Halika verovert de bal door een tackle van achteren. Halika geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - The Usefulones 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.T.V.V. 48%, The Usefulones 52%.
N.T.V.V. - The Usefulones 2:9