Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Bekerwedstrijd: Toto KNVB Beker
  • Stadion: P208 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6678
Space star UDMUR
Iets nieuws Tactiek Maggie Q
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 52.5
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Enculescu is nu in balbezit. Prestes rent richting de bal. Prestes passt de bal zonder na te denken. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Castro Soteldo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - UDMUR 0:1

4e minuut.
Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes passt de bal met de wreef. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - UDMUR 0:2

6e minuut.
Prestes rent richting de bal. Prestes schiet op doel. Klungelig pakt Guerrero de bal. Kaktus speelt de bal door. Matusewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Komnjenović rent richting de bal. Komnjenović probeert naar een medespeler te passen. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus geeft een lange en hoge pass. Daar is Jeannette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro Soteldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prestes is nu in balbezit. Prestes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - UDMUR 0:3

16e minuut.
Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Prestes is nu in balbezit. Prestes passt de bal met de wreef. Enculescu rent richting de bal. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Matusewicz passt de bal zonder na te denken. Kaktus rent richting de bal. Kaktus speelt de bal door. Eminović rent richting de bal. Enculescu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - UDMUR 0:4

20e minuut.
Daar is Schiavone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiavone met een sublieme pass. Enculescu speelt de bal door. Daar is Prestes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prestes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus geeft de bal voor. Klungelig pakt Peijnenburg de bal. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Castro Soteldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Matusewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Enculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Jeannette probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro Soteldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Matusewicz rent richting de bal. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu probeert naar een medespeler te passen. Prestes controleert de bal met de borst. Prestes schiet op doel. Castro Soteldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Srdić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naaris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Enculescu kan de bal niet met de borst controleren. Enculescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Prestes rent richting de bal. Enculescu is nu in balbezit. Kaszubski rent richting de bal. Enculescu onderschept slim de pass. Enculescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Prestes probeert naar een medespeler te passen. Enculescu rent richting de bal. Prestes is nu in balbezit. Prestes schiet op doel. Castro Soteldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - UDMUR 0:5

45e minuut.
Schiavone passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eminović de bal. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Castro Soteldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - UDMUR 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 84%, UDMUR 16%.
Space star - UDMUR 0:6

48e minuut.
Naaris onderschept slim de pass. Naaris passt de bal zonder na te denken. Schiavone bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavone geeft een hoge lob. Enculescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Komnjenović met de inworp. Matusewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jeannette de bal. Enculescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ressel rent richting de bal. Matusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Matusewicz probeert naar een medespeler te passen. Prestes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestes haalt uit met een fantastische trap. Castro Soteldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enculescu rent richting de bal. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. Castro Soteldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Eminović rent richting de bal. Eminović passt de bal in één keer door. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - UDMUR 0:7

72e minuut.
Komnjenović geeft een lange en hoge pass. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus passt de bal zonder na te denken. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu draait met de bal, schiet en ... Castro Soteldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Eminović is nu in balbezit. Kaktus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus passt de bal met de wreef. Prestes rent richting de bal. Prestes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ressel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus is nu in balbezit. Kaktus probeert naar een medespeler te passen. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. Castro Soteldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 81%, UDMUR 19%.
Space star - UDMUR 0:7