Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Bekerwedstrijd: Toto KNVB Beker
  • Stadion: 311 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39093
311 superboeren
LR TEST1 Tactiek nieuw
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Grăbaru passt de bal met de wreef. Koutný rent richting de bal. Koutný met een sublieme pass. Hécquet rent richting de bal. Hécquet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Narandžić rent richting de bal. Narandžić passt de bal zonder na te denken. Manjón is nu in balbezit. Manjón schiet op doel. Neneman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hécquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Grăbaru de bal. Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Koutný bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan onderschept slim de pass. Duplan met een sublieme pass. Slivka is nu in balbezit. Slivka haalt uit met een fantastische trap. Florenciañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Saad verovert de bal door een tackle van achteren. Saad met een sublieme pass. Rijsbergen speelt de bal door. Slivka is nu in balbezit. Slivka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Koutný is nu in balbezit. Snelders verovert de bal door een tackle van achteren. Snelders geeft een hoge lob. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel. Florenciañez bokst de bal weg.

27e minuut.
Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duplan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rijsbergen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Slivka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Koutný is nu in balbezit. Duplan probeert naar een medespeler te passen. Rijsbergen probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - superboeren 1:0

40e minuut.
van Wijk verovert de bal door een tackle van achteren. van Wijk passt de bal in één keer door. Verhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven geeft een lange en hoge pass. Horovăţ springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Narandžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narandžić met een sublieme pass. Hécquet is nu in balbezit. Manjón is nu in balbezit. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 37%, superboeren 63%.
311 - superboeren 1:0

47e minuut.
Grăbaru rent richting de bal. van Wijk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grăbaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hécquet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
311 - superboeren 1:1

49e minuut.
Demiris probeert naar een medespeler te passen. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić passt de bal zonder na te denken. Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Saad rent richting de bal. Hécquet verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grăbaru de bal. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - superboeren 1:2

57e minuut.
Manjón is nu in balbezit. Saad onderschept slim de pass. Saad geeft een lange en hoge pass. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
van Wijk passt de bal met de wreef. Bannink probeert de bal aan de voet te houden. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven geeft een hoge lob. Slivka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
311 - superboeren 2:2

69e minuut.
Appelman speelt de bal door. Verhoeven rent richting de bal. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven geeft een lange en hoge pass. Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horovăţ is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - superboeren 3:2

72e minuut.
Manjón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsbergen met een sublieme pass. Verhoeven is nu in balbezit. Verhoeven schiet op doel. Florenciañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
311 - superboeren 4:2

83e minuut.
Duplan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Snelders de bal. Snelders speelt de bal door. Daar is Horovăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
van Wijk probeert naar een medespeler te passen. Snelders geeft de bal voor. Verhoeven probeert de bal met de borst te controleren. Verhoeven geeft de bal voor. Horovăţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Florenciañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Rogan geeft een hoge lob. Manjón is nu in balbezit. Appelman onderschept slim de pass. Appelman speelt de bal door. Bannink geeft een lange en hoge pass. Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 311 45%, superboeren 55%.
311 - superboeren 4:2