Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc pilsener La Sombra
3-4-3goed Tactiek 4 Lagen
55% Balbezit 45%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 51.7
good Schieten excellent
very good Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Kościelny met een sublieme pass. Le Fevre rent richting de bal. Le Fevre passt de bal in één keer door. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Radliński probeert naar een medespeler te passen. Schoofs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schoofs speelt de bal door. Zitman is nu in balbezit. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering passt de bal in één keer door. Wolters controleert de bal met de borst. Wolters geeft een hoge lob. Titmos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Schoofs rent richting de bal. Schoofs probeert naar een medespeler te passen. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman verovert de bal door een tackle van achteren. Zitman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Havekotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Fevre onderschept slim de pass. Le Fevre passt de bal zonder na te denken. Zitman rent richting de bal. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Havekotte geeft een lange en hoge pass. Wolters heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pantoni. Wolters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wijnstekers neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc pilsener 66%, La Sombra 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc pilsener - La Sombra 0:0

46e minuut.
Macio probeert naar een medespeler te passen. Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Târlea probeert naar een medespeler te passen. Zitman is nu in balbezit. Zitman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pantoni is nu in balbezit. Pantoni geeft een lange en hoge pass. Křístek kopt de bal weg. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kościelny passt de bal zonder na te denken. Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Catone probeert naar een medespeler te passen. Schoofs is nu in balbezit. Schoofs geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - La Sombra 0:1

58e minuut.
Kościelny verovert de bal door een tackle van achteren. Kościelny geeft een hoge lob. Daar is Frolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Havekotte probeert naar een medespeler te passen. Titmos rent richting de bal. Kościelny begaat een overtreding. Kościelny krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Havekotte met een snelle inworp. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Târlea is nu in balbezit. Târlea geeft een lange en hoge pass. Titmos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska onderschept slim de pass. Puska probeert naar een medespeler te passen. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Puska passt de bal zonder na te denken. Daar is Vanghelie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schoofs speelt de bal door. Zitman rent richting de bal. Zitman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kościelny is nu in balbezit. Titmos verovert de bal door een tackle van achteren. Titmos speelt de bal door. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap. Berthet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Macio rent richting de bal. Titmos onderschept slim de pass. Kościelny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Titmos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wolters neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Barański controleert de bal met de borst. Zitman rent richting de bal. Le Fevre rent richting de bal. Zitman rent richting de bal. Zitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - La Sombra 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc pilsener 55%, La Sombra 45%.
fc pilsener - La Sombra 0:2