Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Knudde Bram`s army
Knudde FC Tactiek Bram 1
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 58.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Babb is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ivić neemt de hoekschop. Babb bereikt de bal nog maar net als eerste. Babb schiet op doel. Lodewijks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Ivić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivić met een sublieme pass. Bárányos speelt de bal door. Peleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorgos rent richting de bal. Gorgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bellotti trapt de bal weg. Peleia kopt de bal weg. Ivić probeert naar een medespeler te passen. Babb rent richting de bal. Babb haalt uit met een fantastische trap. Lodewijks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bárányos is nu in balbezit. Bárányos passt de bal met de wreef. Peleia probeert de bal met de borst te controleren. Gorgos rent richting de bal. Gorgos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Babb passt de bal met de wreef. Wijler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgos onderschept slim de pass. Gorgos draait met de bal, schiet en ... Lodewijks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Bram`s army 0:1

39e minuut.
Marcellis passt de bal in één keer door. Talan rent richting de bal. Talan speelt de bal door. Beukers rent richting de bal. Beukers draait met de bal, schiet en ... Bellotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Polen is nu in balbezit. van Polen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Knudde - Bram`s army 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 57%, Bram`s army 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Knudde - Bram`s army 1:1

56e minuut.
van Hasselt rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Hasselt met de inworp. Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis geeft een lange en hoge pass. Bellotti bokst de bal weg.

62e minuut.
Bryk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babb de bal. Babb probeert naar een medespeler te passen. Gorgos is nu in balbezit. Gorgos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Peleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleia met een sublieme pass. Klungelig pakt Bárányos de bal. Bárányos geeft een lange en hoge pass. Babb springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bryk kopt de bal weg. Ivić is nu in balbezit. Met opzet legt Notermans zijn tegenspeler op de grond. Notermans krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Peleia passt de bal zonder na te denken. van Hasselt onderschept slim de pass. Bárányos geeft de bal voor. Ivić kopt de bal weg. Vis heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis passt de bal in één keer door. Talan speelt de bal door. Beukers is nu in balbezit. Beukers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 49%, Bram`s army 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Knudde - Bram`s army 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Ivić is nu in balbezit. Ivić probeert naar een medespeler te passen. Peleia met een sublieme pass. Babb is nu in balbezit. Babb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 47%, Bram`s army 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Knudde - Bram`s army 1:1

108e minuut.
Notermans rent richting de bal. Notermans geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chirca de bal. Beukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

117e minuut.
Bárányos passt de bal in één keer door. Bryk heeft problemen om de bal te vangen. Bryk geeft een hoge lob. Babb bereikt de bal nog maar net als eerste. Babb geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 65%, Bram`s army 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Knudde - Bram`s army 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Babb kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Beukers neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Bram`s army 2:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gorgos neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Knudde - Bram`s army 2:2
---
van Polen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Bellotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
Ivić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lodewijks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van Hasselt neemt zijn aanloop. Bellotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bryk neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Marcellis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bellotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Bram`s army 3:2
---
Peleia neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---