Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC Aruba Falcons
3-5-2 BENIM Tactiek 5D23 updated
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 61.3
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


2e minuut.
van Bladeren haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı met een sublieme pass. Minnema probeert naar een medespeler te passen. Bożałek rent richting de bal. Bożałek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Christ passt de bal in één keer door. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnema verovert de bal door een tackle van achteren. Minnema geeft een lange en hoge pass. Bożałek krijgt zijn hoofd ertegen. Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Olivera kopt de bal weg. Denker geeft een hoge lob. Bożałek rent richting de bal. Bożałek haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:1

8e minuut.
Vermaelen passt de bal met de wreef. Minnema heeft problemen om de bal te vangen. Minnema passt de bal met de wreef. van Bladeren rent richting de bal. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Öztek de bal. Öztek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Bladeren de bal. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Bayramlı bokst de bal weg.

15e minuut.
van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren passt de bal met de wreef. Öztek is nu in balbezit. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:2

16e minuut.
Gerets speelt de bal door. Bożałek rent richting de bal. Klungelig pakt Bożałek de bal. Bożałek haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:3

20e minuut.
Öztek met een sublieme pass. van Bladeren is nu in balbezit. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Bayramlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Minnema speelt de bal door. van Bladeren rent richting de bal. van Bladeren speelt de bal door. Öztek rent richting de bal. Öztek schiet op doel. Bayramlı bokst de bal weg.

26e minuut.
Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen geeft een hoge lob. Bożałek kopt de bal weg. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek draait met de bal, schiet en ... Bayramlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Minnema is nu in balbezit. Minnema geeft een lange en hoge pass. Öztek kopt de bal weg. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Öztek kopt de bal weg. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen passt de bal zonder na te denken. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı bokst de bal weg.

33e minuut.
Vermaelen speelt de bal door. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnema verovert de bal door een tackle van achteren. van Bladeren geeft een hoge lob. Bożałek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bayramlı bokst de bal weg.

36e minuut.
Dupuis rent richting de bal. Denker onderschept slim de pass. Denker geeft een lange en hoge pass. Öztek kopt de bal weg. van Bladeren geeft een hoge lob. Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Minnema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minnema probeert naar een medespeler te passen. Gürses is nu in balbezit. Öztek rent richting de bal. Öztek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vermaelen kan de bal niet met de borst controleren. Vermaelen geeft een lange en hoge pass. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Bayramlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 82%, Aruba Falcons 18%.
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:4

47e minuut.
Bayramlı probeert naar een medespeler te passen. Heintze met een sublieme pass. Vermaelen probeert naar een medespeler te passen. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schiet op doel. Bayramlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bayramlı probeert naar een medespeler te passen. Minnema kopt de bal weg. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı bokst de bal weg.

50e minuut.
Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen passt de bal zonder na te denken. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bayramlı trapt de bal weg. Minnema probeert naar een medespeler te passen. Bożałek rent richting de bal. Bożałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Stępiński geeft de bal voor. Inworp. Minnema met een snelle inworp. Defrancq geeft een lange en hoge pass. Bożałek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öztek is nu in balbezit. Öztek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:5

56e minuut.
Defrancq rent richting de bal. Defrancq passt de bal in één keer door. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... Bayramlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:6

58e minuut.
Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru passt de bal met de wreef. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek draait met de bal, schiet en ... Bayramlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:7

60e minuut.
Bayramlı trapt de bal weg van het doel. Minnema kopt de bal weg. van Bladeren rent richting de bal. van Bladeren haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:8

62e minuut.
Doeltrap. Bayramlı trapt de bal weg. Vermaelen kopt de bal weg. Bożałek rent richting de bal. Bożałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:9

64e minuut.
Bayramlı trapt de bal weg van het doel. Vermaelen kopt de bal weg. Minnema rent richting de bal. Minnema geeft een lange en hoge pass. Öztek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Defrancq is nu in balbezit. Defrancq geeft de bal voor. van Bladeren rent richting de bal. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... Bayramlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:10

67e minuut.
Klungelig pakt Christ de bal. Bożałek rent richting de bal. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:11

75e minuut.
Minnema bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnema geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gürses de bal. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:12

78e minuut.
van Bladeren is nu in balbezit. Minnema is nu in balbezit. Minnema passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bożałek de bal. Bożałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Heintze geeft een lange en hoge pass. Minnema kopt de bal weg. Daar is Stępiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Muntenuş de bal. Defrancq geeft een hoge lob. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:13

86e minuut.
Bożałek is nu in balbezit. Öztek is nu in balbezit. Öztek probeert naar een medespeler te passen. Bożałek is nu in balbezit. Bożałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Defrancq onderschept slim de pass. Defrancq passt de bal in één keer door. Bożałek rent richting de bal. Bożałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bayramlı met een harde bal richting middenveld. Minnema met een sublieme pass. Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is van Bladeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Bladeren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 80%, Aruba Falcons 20%.
YUNUSLAR FC - Aruba Falcons 0:13