Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Venlo Atlas Lions
Nowa1 Tactiek 4-2-1-3
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
41.5 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Tamani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis passt de bal in één keer door. Kaban heeft problemen om de bal te vangen. Kaban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vlemmings geeft een hoge lob. Janczar kopt de bal weg. Kołodyński heeft problemen om de bal te vangen. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - Atlas Lions 0:1

9e minuut.
Burgzorg geeft een lange en hoge pass. Habers probeert de bal met de borst te controleren. Janczar geeft een hoge lob. Kaban rent richting de bal. Kaban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tamani rent richting de bal. Janczar verovert de bal door een tackle van achteren. Janczar met een sublieme pass. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janczar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - Atlas Lions 0:2

23e minuut.
Janczar kopt de bal weg. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens geeft een hoge lob. Nijhuis kan de bal niet met de borst controleren. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lovato kopt de bal weg. Stevens is nu in balbezit. Stevens passt de bal zonder na te denken. Janczar rent richting de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venlo 82%, Atlas Lions 18%.
FC Venlo - Atlas Lions 0:2

53e minuut.
Onofraş geeft een hoge lob. Inworp. Noppert met de inworp. Stevens is nu in balbezit. Stevens geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Habers rent richting de bal. Stevens verovert de bal door een tackle van achteren. Stevens geeft een hoge lob. Kaban krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - Atlas Lions 0:3

61e minuut.
Stevens geeft een lange en hoge pass. Kołodyński kopt de bal weg. Noppert rent richting de bal. Noppert geeft de bal voor. Janczar springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens geeft de bal voor. Klungelig pakt Kołodyński de bal. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - Atlas Lions 0:4

71e minuut.
Lovato rent richting de bal. Nijhuis onderschept slim de pass. Kaban rent richting de bal. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Noppert onderschept slim de pass. Noppert geeft een hoge lob. Kaban rent richting de bal. Kaban draait met de bal, schiet en ... Rettig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - Atlas Lions 0:5

90e minuut.
Noppert met een sublieme pass. Kaban probeert naar een medespeler te passen. Janczar rent richting de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ... Rettig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venlo - Atlas Lions 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venlo 74%, Atlas Lions 26%.
FC Venlo - Atlas Lions 0:6