Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixies Millwall
Rathskeller.C Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 55.7
very good Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers rent richting de bal. Kuipers passt de bal zonder na te denken. Groenewoud is nu in balbezit. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap. Donat Llopis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Snel rent richting de bal. Kwiczy onderschept slim de pass. Kwiczy probeert naar een medespeler te passen. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica passt de bal in één keer door. Shemtov probeert de bal aan de voet te houden. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. Donat Llopis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Groenewoud is nu in balbezit. Groenewoud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixies - Millwall 1:0

13e minuut.
Zwojnica verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hromyka. Zwojnica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuipers wilt de vrije trap nemen. Donat Llopis met een sublieme pass. Kwiczy kopt de bal weg. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz schiet op doel. Vreijsen bokst de bal weg.

15e minuut.
Owczarzy rent richting de bal. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski passt de bal zonder na te denken. Groenewoud rent richting de bal. Groenewoud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kuipers verovert de bal door een tackle van achteren. Kuipers speelt de bal door. Vissie probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vissie met de inworp. Kuipers rent richting de bal. Kuipers geeft een lange en hoge pass. Groenewoud springt en kopt de bal. Donat Llopis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Macedo da Silva Rodilla heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Peruza geeft een hoge lob. Kuipers is nu in balbezit. Kuipers passt de bal in één keer door. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 39%, Millwall 61%.
Pixies - Millwall 1:0

46e minuut.
Kasztel komt het veld opgelopen. König komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kasztel speelt de bal door. Klungelig pakt Bakalarz de bal. Kuipers met een sublieme pass. Zwojnica rent richting de bal. Zwojnica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
van den Heuvel speelt de bal door. Reynoso probeert de bal aan de voet te houden. Kuipers probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski met een sublieme pass. Vissie probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Falkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuipers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuipers passt de bal met de wreef. Zwojnica is nu in balbezit. Zwojnica schiet op doel. Donat Llopis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixies 34%, Millwall 66%.
Pixies - Millwall 1:0