Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berend Botje Skupzelek
4-4-2 Tactiek thanks:)
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
49.8 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


13e minuut.
Prodan onderschept slim de pass. Couderc rent richting de bal. Couderc speelt de bal door. Klungelig pakt Tătărescu de bal. Tătărescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
García Juan geeft een hoge lob. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ostas met een snelle inworp. Cillessen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Horoszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Stanuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenekeci krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Burger geeft een hoge lob. Couderc is nu in balbezit. Džumhur begaat een overtreding. Couderc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Couderc wilt de vrije trap nemen. Ayyıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stanuch is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Barański geeft de bal voor. Tătărescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Okpara de bal. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayyıldız met een harde bal richting middenveld. Couderc kopt de bal weg. Stanuch rent richting de bal. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Couderc met een snelle inworp. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Solt rent richting de bal. Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanuch rent richting de bal. Stanuch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - Skupzelek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berend Botje 57%, Skupzelek 43%.
FC Berend Botje - Skupzelek 0:1

48e minuut.
Prodan verovert de bal door een tackle van achteren. Prodan passt de bal zonder na te denken. Kuchařík geeft de bal voor. Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Solt zal de hoekschop nemen. Stanuch krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Perra is nu in balbezit. Perra passt de bal zonder na te denken. Tenekeci probeert naar een medespeler te passen. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kuchařík speelt de bal door. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu geeft een hoge lob. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Solt met een sublieme pass. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara geeft een lange en hoge pass. Ostas rent richting de bal. Ostas draait met de bal, schiet en ... Altınçağ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuchařík heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Berend Botje - Skupzelek 1:1

63e minuut.
Schippers kopt de bal weg. Prodan is nu in balbezit. Ostas onderschept slim de pass. Ostas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - Skupzelek 2:1

66e minuut.
Tătărescu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu met een snelle inworp. Couderc geeft een lange en hoge pass. Horoszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ayyıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen onderschept slim de pass. Cillessen probeert naar een medespeler te passen. Ostas is nu in balbezit. Ostas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tătărescu speelt de bal door. Couderc is nu in balbezit. Couderc geeft de bal voor. Stanuch krijgt zijn hoofd ertegen. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Barański geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cillessen met een snelle inworp. Ostas is nu in balbezit. Ostas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Couderc passt de bal in één keer door. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Stanuch is nu in balbezit. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Solt rent richting de bal. Solt geeft de bal voor. Stanuch rent richting de bal. Stanuch draait met de bal, schiet en ... Ayyıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berend Botje 55%, Skupzelek 45%.
FC Berend Botje - Skupzelek 2:1