Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Swamp FC FC Utrecht
532 Tactiek Tactiek 4132.1 S
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44 gemiddelde waardering 42.6
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Furnea passt de bal zonder na te denken. Knioła is nu in balbezit. Wapenaar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knioła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
de Roover kopt de bal weg. Furnea heeft problemen om de bal te vangen. Furnea geeft een lange en hoge pass. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Di Ricci rent richting de bal. van Veen onderschept slim de pass. Klijnjan geeft een lange en hoge pass. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wapenaar geeft een lange en hoge pass. Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Graanoogst rent richting de bal. Knioła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graanoogst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wapenaar met een snel genomen vrije trap. Schouppe kopt de bal weg. Breukers rent richting de bal. Breukers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - FC Utrecht 0:1

27e minuut.
van Veen onderschept slim de pass. van Veen geeft een hoge lob. Breukers kopt de bal weg. Valke is nu in balbezit. Valke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Petit is nu in balbezit. de Roover rent richting de bal. Petit onderschept slim de pass. Petit haalt uit met een fantastische trap. Roztworowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp FC - FC Utrecht 0:2

32e minuut.
Klijnjan met een sublieme pass. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers passt de bal in één keer door. Valke is nu in balbezit. Valke schiet op doel. Paal! Roztworowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 58%, FC Utrecht 42%.
The Swamp FC - FC Utrecht 0:2

47e minuut.
Petit passt de bal zonder na te denken. van Veen probeert naar een medespeler te passen. Klijnjan probeert naar een medespeler te passen. Valke is nu in balbezit. Valke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Carucci geeft een hoge lob. Furnea kopt de bal weg. Klungelig pakt Graanoogst de bal. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła haalt uit met een fantastische trap. Bleeker bokst de bal weg. Jackiewicz springt en kopt de bal. Bleeker bokst de bal weg.

54e minuut.
Wapenaar onderschept slim de pass. Di Ricci verovert de bal door een tackle van achteren. Di Ricci speelt de bal door. Daar is Jackiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pandelescu rent richting de bal. Klijnjan verovert de bal door een tackle van achteren. Klijnjan geeft een lange en hoge pass. Breukers rent richting de bal. Breukers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Petit rent richting de bal. Petit speelt de bal door. Breukers is nu in balbezit. Breukers draait met de bal, schiet en ... Roztworowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
van Rooij geeft een hoge lob. Schouwstra is nu in balbezit. Schouwstra passt de bal in één keer door. Breukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Breukers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jackiewicz passt de bal zonder na te denken. Furnea probeert naar een medespeler te passen. Di Ricci met een sublieme pass. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ... Bleeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp FC 44%, FC Utrecht 56%.
The Swamp FC - FC Utrecht 0:2